Unicorn rahim gebelik doğum

Can gamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
16
7
86
32
Merhaba ben 8 senelik uzun bi uğraşın sonun da 1 sene önce laporoskopi serklaj oldum da rahmimin yarım oldunu ve bir tüpümün rahimle birleşmemiş oldunu öğrendim bunu duydum da dünya başıma yıkıldı ne oldunu bilemidiğim bi durum du bu ve benim gibi hastalar ya hic bebek sahibi olamıyodu yada haftası kücğk doğum oluyodu benim de bilmediğim dönem icin de 4 düşüğüm erken hafta doğumlarım olmuşdu ama herşey gecdi serlaj dan sonra doktorum sağolsun önce allh ve dualarımız da kızımı 36+5 de 2700kg dünyaya geldi 1 gğn konturol amaclı küveze girdi ve kavuşduk şimdi 3aylık benim gibi care bi umut arayanlar icin yazıyorum korkmayın duaedin umudunuz yitirmeyin ben çok ağladım umutsuzluğa düşdüm ama sabır dua herşeye care arayışdan ve denemek den vazgecmeyin kızımı anlatmaya kelimeler şiirler şarkılar yetmez evlat demek bi başkaymış sonun da tatdım bu güzelliği inşallh isteyen herkeze allahım nasip etsin rabbim işlerinizi sınavınızı kolaylaştırsın biz kafınlar çok güclüyüz yeterki pes etmeyelim

Merhaba bende sizle benzer durumdayım 22. Haftamdayım bende çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten

Merhaba bende sizle benzer durumdayım 22. Haftamdayım bende çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten
Korkma desem de annesin korkucaksın annelerin kaderi olsa gerek her zaman evlatlarımız icin kokuyo olcaz allaha sığın inşallah sağ sağlim alıcaksın kucana inan bebeğine güven hiç bişi olmicak inşallah doktorum bana sabahın da konturole geldin de kızım küveze gitti üzügüm dedim de bana dedi cümle şuydu ne üzüntüsü bu kadar haftaya geldin ben 26 haftayı görsem yeter diyodum sen 36 hafta oldun o kücük rahimle mucize başardınız kızınla dedi sen de hep icini ferah tut ve doğurunca yaz lütfen sağlıklı günlerin olsun

İnşallah canım tek isteğim sağlıkla kucağıma alabilmek benim ilk gebeliğim daha önce düşüğüm vs olmadı

Sana ne teşhis kondu ve bi işlem yapıldımı baana 4 düşük ve laparoskopi serlaj da anlaşıldı
Bende çift rahim teşhisi koydu ameliyatla düzelmez dedi o yüzden bir işlem yapmadı ben çocukken böbrek nakli olmuştum o yüzden serklaj önermedi doktor enfeksiyon riski olabilir dedi 4. Denememizde hamile kaldım bebeğim gayet sağlıklı şuan ama bir an önce sağlıkla doğsun stresim bitsin istiyorum

Allhım şafi ismiyle şifa versin 2nize de rabbimin mucizesi bol korkma evrene gğzel olumlu enerji yolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…