Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım merhaba....
gittin mi ? nasıl sonuç? bende yanlış hatırlamıyosam ordan alıcaktım onunla ilgili hiç yorum bulamadım buraya yazdım bende , lütfen eğer gittiysen buraya neticeyi yazabilirsen sevinirim...
inşallah mutlu olmuşundur:)
canım merhaba....
gittin mi ? nasıl sonuç? bende yanlış hatırlamıyosam ordan alıcaktım onunla ilgili hiç yorum bulamadım buraya yazdım bende , lütfen eğer gittiysen buraya neticeyi yazabilirsen sevinirim...
inşallah mutlu olmuşundur:)
Hahahahahahhah bugün gittim kızlar :) Şöyle söyliyim: 0.1 cm bile incelmedim çünkü uygulamanın açıklamasını cazip gelmesi için yalan yanlış yazıyorlar. Bu uygulama zayıflamak değil sıkılaşmak içinmiş, ben zaten çok sıkıyım, o yüzden hiç bi işe yaramadı:) Hani sarkan göbekler falan olur ya, onları toparlamak için kullanılan bir uygulama, bende sarkan hiç bir şey yok sadece fazla kilom var. Boşa para verdim yaniii, bide 5 seans aldım salak gibi .. Kimseye tavsiye etmem, para tuzağı. Yürüyüş yapıp diet yapıp zayıflayın, böyle saçma sapan şeylere gitmeyin.