M malika001 Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2024 332 127 23 Cuma 11:22 Konu Sahibi Konu Sahibi malika001 #1 Merhaba Tokatda üniversite hastanesinde özel doktora muayene oluyorum . Sezaryan planladılar . Sezaryan ücreti ne kadar bilgisi olan var mı ?
Merhaba Tokatda üniversite hastanesinde özel doktora muayene oluyorum . Sezaryan planladılar . Sezaryan ücreti ne kadar bilgisi olan var mı ?
I incim1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 2.847 685 38 27 Cuma 11:37 Konu Sahibi Konu Sahibi malika001 #2 malika001 .!.: Merhaba Tokatda üniversite hastanesinde özel doktora muayene oluyorum . Sezaryan planladılar . Sezaryan ücreti ne kadar bilgisi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Bende bunu merak ediyorum bende mersinde üniversite hastanesinde özel profa gidiyorum sezeryan ücretini bilmiyorum
malika001 .!.: Merhaba Tokatda üniversite hastanesinde özel doktora muayene oluyorum . Sezaryan planladılar . Sezaryan ücreti ne kadar bilgisi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Bende bunu merak ediyorum bende mersinde üniversite hastanesinde özel profa gidiyorum sezeryan ücretini bilmiyorum
M malika001 Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2024 332 127 23 Cuma 11:39 Konu Sahibi Konu Sahibi malika001 #3 incim1 .!.: Bende bunu merak ediyorum bende mersinde üniversite hastanesinde özel profa gidiyorum sezeryan ücretini bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bende hastaneyi felan aradım ama ilgili birime ulaşamadım . Doktor ücret vs demedi girişini yaptık vs dedi ama
incim1 .!.: Bende bunu merak ediyorum bende mersinde üniversite hastanesinde özel profa gidiyorum sezeryan ücretini bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bende hastaneyi felan aradım ama ilgili birime ulaşamadım . Doktor ücret vs demedi girişini yaptık vs dedi ama