- Konu Sahibi agresifkiz
Pazartesi günü okulum başlıyor arkadaşlar.Hem heyecanlıyım hem gerginim.Ne düşüneceğimi bile bilmiyorum,üniversite fikri artık eskisi kadar pek sıcak gelmiyor.
Çok istedim hemşirelik bölümünü Allah kısmet etti ve Pazartesi günü başlıyor okul.
Üniversite diyince zaten bir ürperiyorum ama ablam saolsun öyle çok farklı bir yer değil büyütme gözünde bu kadar diyerek beni rahatlattı bir nebze.Benim asıl sorunum Hemşirelik! Evet çok istedim hala çok istiyorum hayalini kurduğum bölümde okuyacağım. Ama çok kaygılıyım
Başarabilecek miyim yapabilecek miyim bu beni çok korkutuyor evet kendime güveniyorum ama ya başarısız olursam :26: Kime hemşirelik desem işin çok zor sosyal hayatın kalmayacak çok ders çalışman lazım sakın sınıf tekrarına düşme vs diyor.Bazı hemşirelerlede konuştum gözümü korkuttular açıkçası keşke bir daha düşünseydin falan diye
Ben pişman değilim dediğim gibi hala çok istiyorum ama tabi beni böyle diyerek korkutmuyorlar desem yalan olur 
Ne bileyim içinizde bana taktik verebilecek destek verebilecek ablalarım kardeşlerim varsa şuan inanın çok ihtiyacım var
Üniversitede nelere dikkat etmeliyim nelerden kaçınmalıyım neleri mutlaka yapmalıyım ilk gün nasıl olmalı ne bileyim tecrübelerinize ihityacım var işte :26: Özellikle hemşire arkadaşlar varsa dersler için ne önerirsiniz okul hayatı için ne önerirsiniz nasıl bir çalışma içinde olmalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum kızlar??

Üniversite diyince zaten bir ürperiyorum ama ablam saolsun öyle çok farklı bir yer değil büyütme gözünde bu kadar diyerek beni rahatlattı bir nebze.Benim asıl sorunum Hemşirelik! Evet çok istedim hala çok istiyorum hayalini kurduğum bölümde okuyacağım. Ama çok kaygılıyım

Ne bileyim içinizde bana taktik verebilecek destek verebilecek ablalarım kardeşlerim varsa şuan inanın çok ihtiyacım var

Son düzenleme: