Üniversite hocamda bana karşı birşeyler hissediyor mu?

Blackmirrori

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
42
10
8
Merhabalar aranızda yeniyim :) üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim. Başka bi ünide okuyup yeniden bölüm kazandım onun için yaşım büyük 21 yaşındayım. Hocamdan hoşlanıyorum onun yaşıda 27-28 civarı. Derste en çok muhattap olduğu kişi benim okulun ilk gününden beri sadece benim ismimi birde bir çocuğun ismini biliyor. Dersimize çok az girdi ders dışında hiç yanına gitmedim çünkü saçmaladığımı böyle bişeyin asla olmayacağını düşünüyodum ta ki finalden önce bi soru için sormak için yanına gittim sınıfta herkes çıkmıştı sorduğum soruya şöyle bi cevap verdi " mesela bi öğretmenle öğrencinin aşk yaşaması etik değil ama olabilir neden olmasın" sizce bana olta mı attı? Yoksa saçmalıyor muyum?

Olta atmis..

Ayrica bence cok da etik..

Universite sonucta kocaman insanlarsiniz yaslariniz da uygun..
Bencede etik. Ama diyorum ki belkide ben hoşlandığım için üstüme aldım belkide niyeti yoktur gerçekten çok zor bi durum benim için. Koskoca yaz tatilinde benim aklımdan o çıkmazken o büyük ihtimalle beni hatırlamıyor bile :)

'hocamda' derken 'da' eki ayrı yazılır, önce bu düzeltmeyi yapayım dedim. :confused:
Tahmin ettiğiniz gibi size olta atmış. Ancak bir hocayla böyle bir ilişki düşünmeden önce iyice ölçüp tartın derim. :KK28:
Tabikide çok ama çok düşünmek lazım :) ama ben nedense hala saçmalıyosun kendine gel kafasındayım sanki kafamda kuruyormuşum gibi geliyor

Bencede etik. Ama diyorum ki belkide ben hoşlandığım için üstüme aldım belkide niyeti yoktur gerçekten çok zor bi durum benim için. Koskoca yaz tatilinde benim aklımdan o çıkmazken o büyük ihtimalle beni hatırlamıyor bile :)
Biraz sabirli olmalisin.

Okullad acilinca niyeti ciddiyse belli eder zaten

Araştırma görevlisi mi?
Lisans öğrencisini etkilemek çok kolaydır.
Öğrencilerin çoğu zaten dersin hocası genç ve biraz tarzı olan bekar bir erkekse hayranlık duyar. Öğrencisiyle beraberlik yaşayan ders sorumluları benim gözümde her zaman aciz.
Bir çok erkek arkadaşım bölümlerinde derse girdikleri kızlarla sevgili olup olup ayrılıyolar.
Bazı ülkelerde bu yasak. Dersinize girip notunuzu da verecekse zaten hiç etik değil. Yaşınız uygun olabilir ama konumlarınız dolayısıyla bu işe girmeyin ya da okul bitene kadar bekleyin bence.
Çünkü hakkınızda hocayla birlikte o yüzden dersleri öyle kolay geçiyor notları yüksek gibi söylentiler de çıkabilir.

Olta atmis ama sen sakli gizli bi iliski yasamayi kaldirabilir misin?

3 ay sonra el ele gezmiyoruz omulda diye dert eder misin?

Derste Baska kizlara espiri yapip samimi olunca sessiz kalabilecek misin?

Seni yioratir bu iliski ama hayat tecrübe ederek igrenirsin.

Secim senin

Araştırma görevlisi mi?
Lisans öğrencisini etkilemek çok kolaydır.
Öğrencilerin çoğu zaten dersin hocası genç ve biraz tarzı olan bekar bir erkekse hayranlık duyar. Öğrencisiyle beraberlik yaşayan ders sorumluları benim gözümde her zaman aciz.
Bir çok erkek arkadaşım bölümlerinde derse girdikleri kızlarla sevgili olup olup ayrılıyolar.
Bazı ülkelerde bu yasak. Dersinize girip notunuzu da verecekse zaten hiç etik değil. Yaşınız uygun olabilir ama konumlarınız dolayısıyla bu işe girmeyin ya da okul bitene kadar bekleyin bence.
Çünkü hakkınızda hocayla birlikte o yüzden dersleri öyle kolay geçiyor notları yüksek gibi söylentiler de çıkabilir.
Öğretim görevilisi kendisi. Öyle bir şey olursa eğer okul bittikten sonra olacaktır muhtemelen yani ben öyle isterim. Yani öyle takılmalık bir şey değil geçrekten ciddi olacaksa olsun istiyorum. Öğretmen öğrenci ilişkisi zaten istismara çok açık bi durum çok düşündüm ben bu adamı konumundan statüsünden dolayı mı seviyorum, dışarıda görseydim eğer bu kadar ilgimi çeker miydi diye ama cevabı evet oldu benim ki basit bi etkilenme değil ona bakınca kendimi görüyorum karakterlerimizin ( her ne kadar tanımam mümkün olmasa da ) benzediğini düşünüyorum :)

Bak aklıma ne geldi her sınıftan beğendiği kıza böyle yazıyor hepsiyle gizli gizli bulusuyorsa neticede kimse açık edemez etik değil oda işini yürütür :KK70:

Olta atmis ama sen sakli gizli bi iliski yasamayi kaldirabilir misin?

3 ay sonra el ele gezmiyoruz omulda diye dert eder misin?

Derste Baska kizlara espiri yapip samimi olunca sessiz kalabilecek misin?

Seni yioratir bu iliski ama hayat tecrübe ederek igrenirsin.

Secim senin
Derste başkalarına espiri yapmasına asla katlanamam hatta konuyu açarken aklıma geldi bu durum :( ben eğer birşey yaşanacaksa son sınıfta yada mezun olduktan sonra yaşanmasını isterim ama tabi o kadar zaman kim bekler ki beni..

Back
X