Merhaba canım, ben hukuk öğrencisiyim. Tabi benim girdiğim dönemin puan sistemi çok farklıydı :) Ben bi süre ara verdim o yüzden geç kaldım bitirmekte :)
Maalesef puan konusunda sana yardımcı olamayacağım ama dersler zor evet :) Yalnız, hukuk okumayı gerçekten istiyorsan ileride hukukla ilgili bir hedefin varsa altından kalkamayacağın ders olmaz.
Umarım kendin için en doğru tercihi verirsin :)
çok teşekkürler :) Hakimlik istiyorumumarım sınav istediğim gibi geçer ve yüksek bi puan alırım :) sana da meslek hayatında başarılar :)
meraba hanımlaar :) hukuk fakültesinde okuyanınız var mı? :) Kaç puanla girdiniz dersler zor mu1 hafta sonra sınava giricem ve hukuk istiyorum ama puanlar konusunda biraz telaşlıyım Kaç puanla girdiniz acaba :) Şimdiden yorumlar için teşekkürler
meraba hanımlaar :) hukuk fakültesinde okuyanınız var mı? :) Kaç puanla girdiniz dersler zor mu1 hafta sonra sınava giricem ve hukuk istiyorum ama puanlar konusunda biraz telaşlıyım Kaç puanla girdiniz acaba :) Şimdiden yorumlar için teşekkürler
O zaman kolaylıkla halledersindaha ilk dersten çalışmaya başla, ben başlarda çok boşladım cezasını hala çekiyorum :)
İnşallah çok başarılı bir hakim hanım olacaksın, şimdiden başarılar dilerim :)
Osym nin kilavuzundan baksana canim puanlara. Benim akrabamda hukuk istiyo puanlarini bilmiyorumda tam siralamasi 10binden filan aliyo. Puanininda bu siramalaya gore puaninin en az 400 kusurlerde olmasi lazim 420lerde filan. Ama sen kilavuza bak en iyisi. Orda butun okullarin puanlari yazar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hicbir bolum kolay degil sekerim, hepsinde calisman gerek. Calismadigin , gule oynaya bitirdigin bolumden de bir yol olmuyor zaten.
Kapagi atmaya konsantre ol, ders kolay mi zor mu sonra dusunursun
ben hukuktan mezun olalı çok oldu,puanı hatırlamıyorum ama güzel puan almıştımÜniversitesine göre de değişiyor ama iyi,köklü bir üniversiteyse dersler gerçekten ağır oluyor,çok çalışmak lazım.
Ben de seneye girecegim sinava hukuk istiyorum sizin gibi. Basarilar simdiden 💖
bölüme kapağı atsam gerisi gelecek bencedeisteyenlerde umarım kazanır ay hadi bakalım şu sınavım bi güzel geçse hayırlısıyla :) çok teşekkür ederim hepinize 10 binden alıyormuş bakalım :) şu an bi üniversitede olduğum için diploma puanım kesintiye uğrayacak ama umarım güzel olur her şey :) tekrardan teşekkür ederiiim :)
Ygs puanın kaç? Ünvde 1. Sınıf mısın?
evet sosyal hizmetler okuyorum :) 300 malesef
Örgün eğitim mi, açık öğretim mi okuyorsun? 300 düşükmüş biraz ama önemli olan lys asıl puanı o getiriyor, asılmalısın biraz. Son hafta bol deneme çöz derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?