Üniversite öğrencisinin dramı!

Busee90

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
42
0
16
Tekirdağ
Kızlar bu sene sınava hazırlanıyorum.. Daha ilk 4 ayda 10 kilo aldım resmen ve 65 i gördüm. bi türlü kilo veremıyorum delireceğimm. sureklı dıyete baslayıp aksamları bozuyorum. Şöyle bi liste olusturdum;
Sabah: 1 etimek peynır domates vs. kahvaltımdan cok fazla ödün vermedim
Öğlen: Bir yesil elmaa bol su
Ara : 2 kuru kayısı
Aksam tavuklu veya ton balıklı salataa. Günlük 45 dk kosu yapmayı dusunuyorum. Sizce 10 kılo verebilirmiyim 2 ayda??

Son düzenleme:

bende bunu yapıyorum tavuk balık değil yoğurt yiyorum 1 değil 2 elma yiyorum ama kayısı yemiyorum inşallah veririz

Ben yeni doğum yaptım metobolizmam yavaşladı yavaş gidiyor 2 hafta oldu 2 kilo falan verdim sen daha çok veriirsin ben sporda yapmıyorum yeni başladım yürüyüşe dün bende üniversite öğrencisiyim özel bi üniv kızlar incecik bide zengin kızları şıkır şıkırlar ben böyle olunca çok üzülüyorum daha çok gaza geliyorum

bılmıyorum verebilir miyim ya. sürekli sok dıyetlere yonelıyorum. ama yapmak ıstemıyorum cok asırı zararlı bu sekıldede ocak ayına kadar verebilirim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…