Üniversite sayısal puandan kazanan arkadaşlar bakar mısınız ?

pembekurkum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
111
2
26
Isparta
Arkadaşlar ben eczacılık istiyorum şuan 11. sınıfa geçtim. matematiğim iyi değil şimdiden çalışıp düzeltmeye başlamaya karar verdim. İlk nerden başlamalıym. ilköğretim 6. sınıf konularından başlasam abartı mı olur akıl verin lütfen

Tabikide abartı olur yani zaten ygs ve lys kitaplarından çalış konu anlatımlı kitaplar al konuları sayısal bile olsa oku iyice sonra örnek soruları çöz bitirdiğin konulara tik at ve soru bankasından hemen o konuları tara bitir hatalarını mutlaka hocalara sor yoksa ilerleyemezsin. Bu şekilde programlı sistemli çalış çok güzel şeyler olur yeterki iste :)

karekök matematik 0 kitabından başla bitir o kitabı sonrada daha zor bi yayının mat 1 kitabını çöz sınav dergisi olabilir ya da fem. bu şekilde güzel bi temel atmış olursun. ben böyle yapmıştım.

Benim akrabam da senin gibi lisedeyken yaz tatilinde matematiğini düzeltmek için 4. sınıftan başlamıştı çalışmaya.
Epeyce soru çözdü, konulara iyice çalıştı, sonra ders verecek düzeye erişti.
Şu anda bir tekstil firmasında müdür olarak çalışıyor.
Nereden başlamak istersen oradan başla. Hiç problem değil. :31:

Ticaret meslek lisesinde okuyorum mf-3 puanı için benim fizik kimya ve biyolojiye de ihtiyacım olacak onlarada zaman lazım pufff bilemedim napsam :ssz:

Tabikide abartı olur yani zaten ygs ve lys kitaplarından çalış konu anlatımlı kitaplar al konuları sayısal bile olsa oku iyice sonra örnek soruları çöz bitirdiğin konulara tik at ve soru bankasından hemen o konuları tara bitir hatalarını mutlaka hocalara sor yoksa ilerleyemezsin. Bu şekilde programlı sistemli çalış çok güzel şeyler olur yeterki iste :)

okul açılsın öğretmenlere o zaman sorabileceğim şu ama napacağıma karar veremıyorum . siz kazandınız mı ve anlattığınız gibi mi yaptınız

Benim akrabam da senin gibi lisedeyken yaz tatilinde matematiğini düzeltmek için 4. sınıftan başlamıştı çalışmaya.
Epeyce soru çözdü, konulara iyice çalıştı, sonra ders verecek düzeye erişti.
Şu anda bir tekstil firmasında müdür olarak çalışıyor.
Nereden başlamak istersen oradan başla. Hiç problem değil. :31:

önerebilceğiniz baska şeyler var mı ?

önerebilceğiniz baska şeyler var mı ?

Başka bildiğim bir şey yok.
Zaten sen karar vermişsin geçmiş konulardan çalışmaya başlamaya, bu en güzeli olacak bu yüzden.
En kesin, net yöntem bu, bahsettiğim insanda da gördüğüm kadarıyla.
Eminim ki sen de çok başarılı olacaksın.
Çünkü belli bir hedefin var, gerisi gelecektir.

Başka bildiğim bir şey yok.
Zaten sen karar vermişsin geçmiş konulardan çalışmaya başlamaya, bu en güzeli olacak bu yüzden.
En kesin, net yöntem bu, bahsettiğim insanda da gördüğüm kadarıyla.
Eminim ki sen de çok başarılı olacaksın.
Çünkü belli bir hedefin var, gerisi gelecektir.

Güzel yorumunuz için teşekkürler. Fakat yazdığınız gibi değil , şu an kafamda hiçte net bi şey yok :18:

Son düzenleme:
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Fakat yazdığınız gibi şu an kafamda hiçte net bi şey yok :18:

Eczacılık okumak istiyorum dememiş miydin? :S
Tek hedefin o diye düşünmüştüm.
Başka planların varsa en uygununu seçip netliğe kavuşursun.
Normal şu anda karmaşalar olması. ;)

Eczacılık kesin canım inşallah :1: Ben yüksek puanlar için nasıl çalışacağıma dair 1 şey bilmiyorum yazık bana :1: :26: gülsem mi ağlasam mı ? :s

Sayısal bölüm istendiği takdirde düzenli ve sürekli çalışmalısın.
Konular çok fazla ve ağır. Sayısal çıkışlıyım 11. sınıftan başlamadım. Ama sen daha bilinçlisin şimdiden başlamayı planlamışsın.
Ticaret liselisin sanırım. Bu yaz ve sene içinde acele etmeden biyoloji fizik kimya da çalışmalısın. Ama yazın matematiği hallet.
Matematik hepsinin temeli. Karekök yayınlarını al. İlk önce lise 1 konularından başla. Hafiften ağıra doğru git.
Türev integrali harika anlatır karekök. Her bi sorunun çözümü vardır.
Kasım ayına kadar 3. sınıfa kadar olan matematiği hallet. Ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.
Fizik kimya ve biyoloji içinse ; dershane düşünsen daha güzel olur. Halledemeyebilirsin. İlla kendim yapmak istiyorum dersen biyoloji ilave et matematik 1. ve 2. sınıf bittiğinde. O kendi başına çalışılarak daha kolay yapılır.
Başarılar.:)

Konular çok fazla ve ağır. Sayısal çıkışlıyım 11. sınıftan başlamadım. Ama sen daha bilinçlisin şimdiden başlamayı planlamışsın.
Ticaret liselisin sanırım. Bu yaz ve sene içinde acele etmeden biyoloji fizik kimya da çalışmalısın. Ama yazın matematiği hallet.
Matematik hepsinin temeli. Karekök yayınlarını al. İlk önce lise 1 konularından başla. Hafiften ağıra doğru git.
Kasım ayına kadar 3. sınıfa kadar olan matematiği hallet. Ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.
Fizik kimya ve biyoloji içinse ; dershane düşünsen daha güzel olur. Halledemeyebilirsin. İlla kendim yapmak istiyorum dersen biyoloji ilave et matematik 1. ve 2. sınıf bittiğinde. O kendi başına çalışılarak daha kolay yapılır.

Dershane için Fem son sınıfta gitmeyi düşünüyorum. planlarım altüst olmazda kapatılmazsa dershaneler :5:
teşekkurler yorum için :54:

Tamda telaşımı bastırıp beni sakinleştirecek bir yorum aynı zamanda çok sağolun :1: Bir sorum daha olacak yalnız :52: Hangi kaynakları alıyım karekök ün ?

Son düzenleme:
Back
X