- Konu Sahibi doktor_hanim
bu sene ilk senem tıp istedigim için gelecek yıl dusunuyorum aslnda bu yıl pek hazırlanamadım ama işte hayırlısı yinede :)
iyi geçsin sınavım aminn:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sene ilk senem tıp istedigim için gelecek yıl dusunuyorum aslnda bu yıl pek hazırlanamadım ama işte hayırlısı yinede :)
aneeemmmmm eminmisin gercekten tip istediginee :26:
ailende doktor fln var mi hic yol gosterecek
ben tip fakultesinde okuyorum 3. siniftayim sali gunu sinavim var
3 senede anam agladi resmen sinavdir derstir vizedir
cok gururlu bir meslek dogru ama bazen cok bunaliyorum kim vurdu kafamada tip okumaya girdim diyorum
cocugum olunca Allah nasip edersekesinlikle evladim bir daha dusun derim elimden geldigince vazgeciririm
cok gururlu bir meslek gercekten ama yasanilan stress inanilmaz etkiliyor seni hayatini cevreni herseyini
gozunu korkutmak istemiyorum arkadasim gercekten Allah gonlune gore versin madem ki istiyorsun kazanirsin insallah
gorunce yazmadan gecemedim sadece...
aneeemmmmm eminmisin gercekten tip istediginee :26:
ailende doktor fln var mi hic yol gosterecek
ben tip fakultesinde okuyorum 3. siniftayim sali gunu sinavim var
3 senede anam agladi resmen sinavdir derstir vizedir
cok gururlu bir meslek dogru ama bazen cok bunaliyorum kim vurdu kafamada tip okumaya girdim diyorum
cocugum olunca Allah nasip edersekesinlikle evladim bir daha dusun derim elimden geldigince vazgeciririm
cok gururlu bir meslek gercekten ama yasanilan stress inanilmaz etkiliyor seni hayatini cevreni herseyini
gozunu korkutmak istemiyorum arkadasim gercekten Allah gonlune gore versin madem ki istiyorsun kazanirsin insallah
gorunce yazmadan gecemedim sadece...
senin yaşındaki pek çok genç hedefsiz bir biçimde gezinirken kararlı ve hedefli olmandan dolayı takdir ettim seni..daha dün bir öğrencim gelip hocam ben hangi bölümü yazayım, kafamda hiçbir şey yok dedi ve beni benden aldı..
"Rabbi yesir vela tuassir. Rabbi temmim bi'l hayr."
Kardesime benden bir duacik:)
Oku bunu canim. Rabbim kolaylastir, Rabbim zorlastirma demek.
Allah hakkinda hayirlisini versin. Basarilar diliyorum. :-*
evet aslında abimde doktor benim :) tusu kazandı ama kac defa bırakmaya yeltendi yani bitmiyor zorlugu :) ama ne bileyim insanlara sifa olmak istiyorum ne mutlu sana ki kazanmıssın darısı basıma :)
canim ne diyim ozm birebir ornekte varmis hem sana yardimcida olur abin derslerde zor gelen konulari anlativerir
kazanirsin canim insallah bu dunyada imkansiz diye birsey yoktur zaten ama omur torpusu yani hakkaten
seyy bende birsey sorayim ozm ben turkiyede okumuyorum ama mezun olunca Allah nasip ederse turkiyeye gelcem
abim kac kez vazgececekti tustan demissin... peki vazgecseydi ne hekimligi yapacakti yani acilde filan mi ?
atama fln oluyormus sanirim tusa girmeyen doktorlar icin zorunlu dogu gorevi diye duymustum
bi bilgin varsa birazcik anlatabilirmisin yani beni neler bekliyor :26:
canim ne diyim ozm birebir ornekte varmis hem sana yardimcida olur abin derslerde zor gelen konulari anlativerir
kazanirsin canim insallah bu dunyada imkansiz diye birsey yoktur zaten ama omur torpusu yani hakkaten
seyy bende birsey sorayim ozm ben turkiyede okumuyorum ama mezun olunca Allah nasip ederse turkiyeye gelcem
abim kac kez vazgececekti tustan demissin... peki vazgecseydi ne hekimligi yapacakti yani acilde filan mi ?
atama fln oluyormus sanirim tusa girmeyen doktorlar icin zorunlu dogu gorevi diye duymustum
bi bilgin varsa birazcik anlatabilirmisin yani beni neler bekliyor :26: