Üniversite sınavım ve hayal kırıklığı

meslek lisesi çıkışlısın ne de olsa 2 yıllık tercih yap bence :6:
sonra dgs'yle 4 yıllığa tamamlarsın.seneye öbür seneye diye beklersen yerleşmen zor olabilir.
yine de sen bilirsin tabi kimisi 2 yıllık okumak istemiyor ama iş işten geçtikten sonra tercih etseydim vs diyor(ben mesela)

180 barajını aşmış olsaydım eğer 2. sınava girecektim.Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği için birsürü not çıkarmştım ezbere başlamştım o kadar hevesliyim ki kesin geçerm ya 180ni diyodum.Ama geçemedim..Çok çalıştım demiyorum fazla çalışmadım hem staj hem okul 2si bir arada yürütemedim çok zor oldu yapadım :43: Ben en azından bi 230-280 gelir diye bekledim.164 aklımda bile yoktu.Görünce tutuldm kaldım annem vardı yanımda olur ya kısmet anne napalım dedim.İçimden bittim :( 2.seneyide düşünüyorum ama bilemiyorum napsam 2 yıllık okula gidiym bi yandan mı çalışsam ki diyorum böylelikle bir yılı gitmemş olur yaada dışardan okuyum diye düşüncedeym ama bilemiyorum napcağımı :(
destekleriniz için çoook sağolun Hepinizde,iyi ki varsınız ablalarım :))

Beklenti aralığının geniş olması, beklediğinden de çok düşük alman pek bilinçli çalışmadığının göstergesi canım :( Şayet seneye kalacaksan şimdiden başla çalışmaya, bir de kendine şöyle azimli bir arkadaş bul, birbirinizi denetleyin, destek olun. Arkadaş da çok önemli bak. Ama iyi arkadaş:34::34:

Back
X