- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil bulacagimi bilmiyorum. Internette pek yok. :/kapandı diyorlar ama yinede alıyorlar canım,gidin görüşün dersanelerle.fiyatları 5binin üstünde olmuş ama hep
benim kardeşim 2 gün önce gidip bi dersaneyle görüştü 9bin istemişler.ankarada yaşıyorum ben.yasak olduğu için nette yok ama dersaneler hep alıyor öğrenci birebir görüşmeniz gerekiyor.kayırların çoğu dolmuş burda.Nasil bulacagimi bilmiyorum. Internette pek yok. :/
+1Cikmis sorulari alip calissin ,2 kere universite kazandim ilk 500 e girerek ,olay budur ,cozumlu soru bankasi ideal
Disiplin istiyoruz acikcasi. Kendi basina disiplin saglayabilecek biri degil. Kontrol altinda olmasini istiyoruz. Evde yapamaz :/Cikmis sorulari alip calissin ,2 kere universite kazandim ilk 500 e girerek ,olay budur ,cozumlu soru bankasi ideal
Ben de kursları tavsiye edecektim bir öğretmen olarak. Ama onu da araştırın. Her okul üniversite sınavı hazırlık yapmıyor, genelde anadolu liselerinin bu yönde çalışmaları var.Meb in kursları var.okul döneminde açılıyor öğrencilerin isteğiyle.ücretsiz.hatta su an bile var talep olan yerlerde .tavsiye ederim.
Onlar dershane degil de baska isim aldi. Milli egitime bagli sinava hazirlik kursu.kapanmadı bi sürü hala açık dershane var
kapanmalılar bence ama kapanmayan var işte