Merhaba kizlar. Aglamaktan gozlerim sisti lutfen benimle fikirlerinizi paylasin
Ben 12 yasimdan beri ailemle birlikte yurtdisinda yasiyorum. Suan 18 yasindayim. Hic sevemedim burayi kizlar Turkiye'yi cok ozluyorum
Daha bugun tatilden donduk sabahtan beri agliyorum icim sizliyor keske hep orada kalabilseydim. Bugune kadar dayandim ama ne cektim hic cevrem yok burda bi kac arkadasim var o kadar. Sevgilim Turkiye'de
orda istedigim zaman ulasabiliyordum ona gorusebiliyorduk burda gorusmeyi birak mesajlasamiyoruz bile cok pahaliya patliyor. Butun cevrem orda beni mutlu eden herkes orda. Kafama takilan konu su. Ben universiteyi Turkiye'de okumak istiyorum ama bunu nasil yapicam yapmalimiyim bilmiyorum. Universitede 4 senelik bir bolum kazandim eylulde baslicaktm yurt islemleri falan herseyi hallettim. Simdi kizlar benim sorum su, bolumum Uluslararasi Iliskiler 1. senenin ilk donemini burda okusam sonra Turkiye'ye okumaya gitsem ayni bolumden devam edebiliyor muyum sinava falan girmem gerekiyor mu? Annem Tr de okuma fikrine pek sicak bakmiyor diplomam baska ulkelerde gecerli olmazmis ama ben baska bir ulkeye yerlesmeyi falan dusunmuyorum zaten. meslegim olsun da gerisi onemli degil. Sizce cok mu zorlanirim basarabilir miyim ? Ayrica masraflarimi nasil karsilicam ailemin durumu cok iyi degil burda da devlet yardimiyla okuyacaktim zaten. Orda nasil olacak peki? Kizlar bildiklerinizi paylasirsaniz cok sevinirim, hepinize tesekkurler.