universite tedirginliği kuruntular :'(

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.231
78
Kizlar cok konu aciyorum bliyorum ama rahatliyorum sizlerle Allah razi olsun
Eylulde uni basliycm fakat arkadas kurma ortam bulma girisimcilik gbi seyler bende yok acikcasi..faceden sinif arkadasim olacak insanlari ekledim kizlarin resmine bakip tedirgin oluyorum "ne guzel kizmiş, benden guzel ,zenginmiş benim param yok ki vs vss biliyorum boyle seyler dusunmem saçma ama elimde degil. Şimdiden kendmi sinifin en cirkin kizi ilan ettim ve digerlerinin guzellgne gipta ile bakiyorum sanki beni aşagiliycklar gbi hissediyorum.bu arada faceden de muhtemelen ayni snifta olcgm çocukla 1 aydir sohbet ediyorz okulun ilk gunu birlikte olcaz ve beni kesin begenmiycek diye dusin.cok kiskancim hirsliyim belki de ondandir ama herkes üniversiteye basliycam diye heycanlanirken ben tedirginim ablalarim yardim lütfen o_O

Tövbe bismillah neden böyle şeyler düşünüyosun canım. Bende bu sene bitirdim okulu yeni mezun oldum tabiki ilk başta nasıl insanlarla karşılacağım diye düşünüyodum ama beni beğenip beğenmemeleri ya da benden zengin olmalarını takmadım. Her gün güzellik merkezlerine gidip saçlarını yaptıran arkadaşlarımda oldu bekar evlerinde sürünen arkadaşlarımda. Kendine uygun arkadaşlar bulacaksın. O konuştuğun çocuğa gelince orada onlardan binlercesi var bakalım sen beğenecekmisin. Burada kendini geliştirmeye bak farklı fikirlerde o kadar çok arkadaşın olacakki. Bol bol gez kitap oku insanları tanı kendine güven

İnsanları kalıplara koymamayı, kategorilere ayırmamayı denemelisiniz. Karşınızdaki insanı sadece insan olarak görün, bir sıfat takmadan.

Back
X