- 20 Haziran 2011
- 334
- 15
- 118
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
-
lise sona geçtim ve dershaneye başlıcam üniversite için. okulda çok başarılıbir öğrenciyim ilköğretimden beri hep takdir getiririm , parmakla gösterilen öğrencilerdenim.beni korkutan sınava giripte kazanamama şansım.başta annem olmak üzere kazanacağıma kesin gözüyle bakıyor aynı zamanda çevremde ... ya kazanamazsam o zaman annemden alacagım tepki moralımı sımdıden bozuyor derslere konsantre olmak istiyorum,çevremdekiler iyi olmamı istiyor gibi gözüksede oyle olmadıklarına ozellıkle bı cogunun emınım onları sevındırmek ıstemıorum çok bunaldım.nasıl kurtulurum bu stresten.?
sen elinden geleni yap, başka şeylerle ilgilenmemeye çalış. ooo yoksa onları düşünmekten derse konsantre olmak zorlaşır; çünkü insanlar hiç susmaz :) olumlu düşün hep olumlu... elinde veri yok ki kazanamayacağına dair, ama kazanacağına dair kanıtların var. her şeyin arkasında bir hikmet aramak lazım kazanamasan bile...
-----------
sadece ve sadece inanacaksın... ben hep başarısız bi öğrenciydim hep. ama lise sonda bi asıldım selcuk işletmeyi kazandım. sadece inandım çalıştım tabikide. sınavın sonucunu düşünüp motive ettim kendimi. ki ailem dahil herkez kazanamıycagım gozuyle bakıyodu. emin ol okulu kazanmak cok kolay bitimeye kıyasla. rahat ollll
biz okudukta noldu bende öğretmenlik mezunuyum canım sen git gör üniversiteyi sonrası dahada kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?