• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite

arkadaşlar ben seneye sınava giricem sizce üniversitede ne okumalıyım sayısal bölümüm düz liseyim

Aklında olan bir bölüm var mı yok mu bilmiyorum ama sağlıkla ilgili bir bölüm okuyabilirsin. Sağlığın önü hiçbir zaman kapanmaz. Devlette de özelde de iş bulabilirsin.Ama en önemlisi severek yapabileceğin bir mesleği okumak. 1 yıldan fazla bir zamanın var tercih sürecin için. Çok iyi araştırmanı tavsiye ederim.:34:

Aklında olan bir bölüm var mı yok mu bilmiyorum ama sağlıkla ilgili bir bölüm okuyabilirsin. Sağlığın önü hiçbir zaman kapanmaz. Devlette de özelde de iş bulabilirsin.Ama en önemlisi severek yapabileceğin bir mesleği okumak. 1 yıldan fazla bir zamanın var tercih sürecin için. Çok iyi araştırmanı tavsiye ederim.:34:

evet sağlık gerçekten iyi bi.önce 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı düşünüyorsun ona karar ver :3::3:

Annem fizik tedavi ya da diyetisyenlik bölümlerinden birini tercih edebilirsin, hatta hemşirelik...Çok kolay alımları bunların devlette.

hemşirelikten uzak dur derim çünkü işleri çok pis oluyo gerçekten.doktorlar yapmaya tenezzül etmediği şeyleri hemşirelere yaptırıyorlar.

hemşirelikten uzak dur derim çünkü işleri çok pis oluyo gerçekten.doktorlar yapmaya tenezzül etmediği şeyleri hemşirelere yaptırıyorlar.

De cok kolay iş bulabiliyorlar. Bir de bu devirde yaptıgın işe degil, güvenliliğine bakacaksın...

Okudugumuz bölümle ilgili bile çalışamıyoruz ayrıca...Öyle bir ülkede yasıyoruz. Bence o açıdan da şanslılar..

eğer ömür boyu yaparım diyorsan seç hemşireliği.hemşire olmaktan ziyade ilk bölümde sağlık yöneticiliği var.çok revaçta ve çok iyi de maaşı var.her yere hastahane yapılıyor mutlaka birinde çalışma şansı bulursun.

merhaba arkadaşlar ben fen bilgisi öğretmenliği okuyorum tekrar sınava girip hemşireliği tercih etmek istiyorum ama birçok hemşireyle konuştuğum zaman sakın seçme pişman olursun diyolar sizce ne yapmalıyım....:50:

merhaba arkadaşlar ben fen bilgisi öğretmenliği okuyorum tekrar sınava girip hemşireliği tercih etmek istiyorum ama birçok hemşireyle konuştuğum zaman sakın seçme pişman olursun diyolar sizce ne yapmalıyım....:50:

o bölüme göre değişiyor. yoğun bakım en zor yermiş. bide bebişlerin olduğu yerde. yeni doğan hemşireleri mi deniyo pek bilmiyorum. çok şirin ve zevkli olur :69:

bende fen bilgisi öğretmenliği okuyorum oldum olası nefret etmişimdir kimyadan fizikten ama bi dernekte gönüllü öğretmenlik yapmıştım öğrencilerin sevgisini görünce fikrim değişti sevmesemde fizik kimya yapmalıyım dedim çok zevkli bir iş tabi atanabilirsek

Back
X