Üniversitede erkekler

farklı şehirlerden farklı kişiliklerde farklı insanlar
bence üniversite hayatı senin için deneyim olacak
ama bu merakla gidersen her sana gülene sende gülersen kötü deneyim olur söyleyeyim
gözünü her zaman açık tutacagın bir yer olmalı ünv ortamındaki arkadaşlıklar

Erkeklerle içli dışlı olmak öyle kolay ki.
Ancak ben tavsiye etmem.
Neme lazım,bu zamanda kimseye güven yok.
Bence sen de güvenme.

gelmiyor işte..ilgi çeken kız olamadm hiç çnkü çok sogugum erkeklre krsı..gözgöze glmektn bile korkuyorm.

Merak etme üniversite daha sosyal bir ortam lise de genelde herkes kendi cinsiyetinden olan arkadaşlarıyla takılır üniversitede ise kendine benzeyen tiplerle takılır gruplar hep kızlı erkeklidir.Zaten o kadar farklı insan goruceksin ki insanlarla anlaşmak ne kadar zor ne kadar farklı karekterde insan var goruceksin.Benim sana oncelikli tavsiyem kalıcı arkdaşlıklar kurmaya çaliş daimi bir grubun olsun.Erkek arkdaşin bu gruptan olmasın sonra cok zorlanırsın kavgalarda mesela kus olsanızda aynı ortamda takılmak zorunda kalırsın ya da ayrılırsan gruptan da biriniz gitmek zorunda kalırsınız ki genelde erkekler daha kalıcı oluyor gruplarda. çok gozde biri olmayabilirsin ama okulunda gozde cocuğuna aşik olucak halin yok ya muhakak dengin olan birini bulursun bu hayatta herkesin kısmeti var herkes birinin gozunde dunyanın en guzeli Benim bircok arkadaşim mesela universiteden değil de daha kendi ortamlarından buldu katıldıkları sosyal bir etkinlikten,projeden stajdan çaliştikları yerden. universite de uyumu yakalabileceğin kişi sayısı az gerçek dost bul yanına kar kalsın.Ha acayip cevre yaparsın bol bol tanıdık edinirsin o da ayrı bir avantaj arkdaş yelpazen cok renkli olur bir işin bir sorunun olduğunda arayabilceğin muhakak birileri olur.

bak cnm senin özendiğin arkadaşlaklıkların hiçbiri göründüğü gibi değil bunu bilmelisin önce..erkeklerle samimyet demek onların bazı esprilerini kaldırabilmek,rahat davranabilmek demek..tabiki senin standartların nasıl bilemiyorum..
arkadaşım olsun diye bu şekilde hevese girersen,yerli yersiz şeyleri takıntı yapmak zorunda kalırsın.beklentilerinin ve isteklerinin kölesi olursun,,ve zamanla kendine küser gidersin.
en güzel arkadaşlıklar zamanla kendiliğinden oluşur gider.acele etme önce etrafa bir bak insanları tanımaya çalış,arkadaşını seç ve onun adım atmasını bekle.Güzelim etraf zaten kız arayan erkekle dolu o yüzden kendine de çok dikkat et olumunekankayizsmile

gözgöze gel dik dik bak ilk önce, ayrı eve cıkacaksan yenı bır hayat senı beklıyor bunları hızla aşacaksın cok ders calısan bır kız olma en başta bıraz dagınık ol.

gözgöze gel dik dik bak ilk önce, ayrı eve cıkacaksan yenı bır hayat senı beklıyor bunları hızla aşacaksın cok ders calısan bır kız olma en başta bıraz dagınık ol.

Katılmıyorum

Konu sahibi arkadaş,üniversitedeki ortam lisedeki gibi olmaz.

Ordaki kişiler seçme sonuçta.Üniversite sınavını kazanan insanlar

Sen gene de fazla sıkı fıkı olmaya çalışma bence.Kimseye güven olmuyor bu dönemde.

Arkadaşlık ilişkilerinde herzaman mesafen olsun aranda.Güvenmenin de bir sınırı vardır bunu da unutma.

Üniversite ortamında arkadaşlık kurman zor olmaz sanmam...İlk başta bir kişiyle tanışır kaynaşırsın sonra koca bir sınıfla..

üniversiteye erkek arkadaş edinmek için gidiyorsun gibi bir havan var. kafana göre birini bulman zor olmayacaktır. küçük şehirler ve ömrünü fazla yemiyecek okullar tercih edersen şansın artarsempatiksalakcinni

adımlarını dikkatli at
kimseye güvenme
kendin ol
cesaretli ol
gözgöze gelmekten korkma
herşey ilk önce gözlerde başlar...

başına dert alcagından haberin yok galiba

boşver ya erkek ilişkilerini
takılı kalma fazla
olca varsa olur olmazsada olmaz...

derslerini ortamını düşünmeye baksan kanımca daha iyi-tatlicadiarzu-
herşey erkek kız ilişkilerinden ibaret degil:icecream:

Bunun için özel bir çaba harcamayla yol alınmaz. Herşey kendiliğinden olur. İlla erkek arkadaşlarım olacak diye bir çaba olmasınıda anlayamıyorum, olmasa ne olur.

Olaya ilişki anlamında yaklaşıyorsan, o zaten elektrik meselesidir, o seni sen onu bulursunuz.İlla erkek adım atacak diye bir kural olmasa da, erkeğin sana karşı adım atması daha normal bana göre.

Üniversite okumak demek, kendi ayaklarının üstünde durma, kendi maddiyatını ayarlama vs vs gibi nedenlerle, sana çok şey katacak elbette.

Ayrıca senin tek derdin, erkeklerle mi ilgili, yoksa iletişim sıkıntısımı var. Bu anlamda geliştirebilirsin kendini.

sanırım şimdiye dek bol bol ders çalıştın artk diyorsun sevmek benim de hakkım

ama üniversitedeki erkekler sanırım cinselliği önemsiyor körü körüne aşk yaşamıyorlar

sen biriyle çıksanda cinsel ilişkiden sonra seni bırakmıyacana bir garantisi yok çok uyunık ol arkadaş ol ama sevgili birde dersler bnece yük çok fazla olur ilişkiyi yürütmek

çok zor dikkatli ol piskolojin bozulmasın

Sakın bunca zaman sevgilim olmadı üniye gidince elbet bulurum diye düşünme. İnan ki olmuyor kolay kolay.:1no2: Ben de arkadaşım da çok güzel, çok dikkat çeken, her zaman beğenilen kızlarız. Ünide 2. yılımız ama karşımıza sevgilimiz olabilecek biri çıkmadı hala.mafoldumben Sevgilisi olan tiplerin çoğu ayrı şehirlerden yürütüyor bu işi. Anlamadım ben de neden böyle olduğunu.
Eğer olacağı varsa olur yoksa olmaz benim durumumda da olduğu gibi.mafoldumben

Şans işte.. Üni,lise vs. hikaye.. Her şeyin yeri ve zamanı var. Bu konuda bir beklenti içinde olmadan başla üniversiteye bence.

sorun ne ki anlayamadım /:
erkeklerle ne anlamda arkadaş olmak istiyorsun
kanka falan gibi mi?
utanma ya
benim kız arkadaşımdan çok erkek arkadaşım var(lisedeyim)
sevgili olmak istiyorsan eğer
zaten hoşlandığın kisiyle rahat konusamazsın heyecan yaparsın falan
o seni bulur

Son düzenleme:
ilginç bi konu olmuş, ben de 2 yıldır üniversitede okuyorum ama karşıma düzgün biri çıkmadı 20 bin kişinin içinden kaydirigubbakcemile2. öncelikle çok dikkatli olmanı öneririm. bi çok farklı yerden gelmiş belki binlerce insan. insanların niyetini anlayamayabilirsin erkeklerle içli-dışlı olacağım diye. ama illa sevmek sevilmek istiyorum diyorsan üniversite kulüplerini deneyebilirsin. hem kolay alışırsın hem bi hobi edinir ya da yetenek geliştirirsin hem de sevgili bulman kolaylaşır. bulamazsan üzülme ben de bulamadım ama çok iyi arkadaşlar edindim olumunekankayizsmile

Erkeklerle ilişkin güçlü olacak diyebir şey yok.
Mesafeli olmak en iyisi.
Değiştirme kendini,
hangi ortama girersen gir, kendin neysen o ol !
Samimi olman hiç gerekmiyor erkeklerle !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…