özgürlük sadece kendi isteklerine göre işte. kendi gibi olmayanlara özgürlük hakkı yokNeden?
Hani özgürlük?
Baş örtülü giremeyince demokrasi/özgürlük davullarıyla cıngar çıkarırlar.
İkiyüzlüler sizi.
aslında hanım ablacım 657 sayılı kanunda kılık kıyafet esasları var yok tayyör yok tırnaklar kısa olmalı ayakkabu kundura olmalıHiç gördünüzmü mini etekli çalışan,yada göğüs dekoltesi olan memurları..
aslında hanım ablacım 657 sayılı kanunda kılık kıafet esasları var yok tayyör yok tırnaklar kısa olmalı ayakkabu kundura olmalıama bunu yapan var mı dersen valla ben göremiyorum
ben hep siyah kot ve kazak giyom abla hahahahahaha hiç mini giymiyorum zaten taciz ederler657 sayılı kanuna bir çok kadın çalıştığı resmi kuruluşta uymaya çalışmaya mecburdur,ama mini etekli hiç görmedim yani.Tamam tayyörü kşmse giymiyor ama,dekoltelide gitmiyorlar herhalde
ben hep siyah kot ve kazak giyom abla hahahahahaha hiç mini giymiyorum zaten taciz ederler
kesinlikle yani hem haftanın 5 günü üst seçip süslenmek zor saat 6 da kalkıyorumEn güzeli rahat kıyafetlerle gitmek değilmi,pantolan gömlek yada kazak en güzeli
kesinlikle yani hem haftanın 5 günü üst seçip süslenmek zor saat 6 da kalkıyorumşafak atmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?