üniversitedeki karşılıksız hoşlantım kızlar cok ihtiyacim var

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.231
78
Merhaba kizlar
Önceki konularımdan bilirsiniz, üniye daha yeni başladım. Herneyse okulumun facebooktaki sayfasinda çocuğun biri beni eklemiş (çocuk dedigim benden 4 yaş büyük 22 yaşında). Onayladim sohbete başladık ayni bölumdeyiz ikimizde 1. Sinif olacagiz vs. Okulun açılmasina daha 1 ay var. Açıkçası konuştukça hoslandım o da benden hoslaniyo saniyodum cunku konusmalari öyleydi
okulun ilk günü birlikteydik ilk defa yakindan gördük birbirimizi. Yine iyidik falan. Ama farkli sinifa düştük. Bu bana bi tane kizdan hoslandigini ayni sinifta olduklarini ama onun ona bakmiycagini kizin cok guzel oldugunu soylemezmi.. kizlar tepemden asagi kaynar sular döküldü. Zaten kendimi begenmiyorum özgüvenim yok.. kizi da kutuphanede gördüm bakımlı yine de benden güzel.. ben napacagimi.bilemedim hakkinizi.helal edin uzun oldu

Sakın bunu aklına takma olabildiğince çabuk unut. Üniversitede ilk başta kurulan arkadaşlık veya ilişkilerin devam ettiğine şahit olmadım ben hiç. Ucuz kurtulmussun

Baska asklara yelken ac. Onun derdi gonul eglendirmek, onune geleni faceten ekliyo gordugune asik oluyo falan

Zatem aranizda bisry yokmus sende ufak bi hoslanti olmus yolun basindasiniz bosver iyi olmuş. Hic bisey belli etme tabi ki. Demek ki sadece arkadassiniz.

Özguvenim sıfırlandı benden daha guzel benden daha iyi ben cirkinim. Yine depresyona girmekten korkuyorum

Seni sadece arkadas olarak gormus belliki.Bence hic belli etmebaska birini bulursun

Özguvenim sıfırlandı benden daha guzel benden daha iyi ben cirkinim. Yine depresyona girmekten korkuyorum

Lütfen öz güveninizi sizi netten kendi ekleyen sonra da asker arkadaşıymışsınız gibi "manita muhabbeti" yapan, bir hanıma neredeyse "oğlum o kız bana bakmaz" diyen birine endekslemeyin...

Ne laubali ne çirkin çocukmuş o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…