Üniversiteden erkek arkadaşla yazişmak

cappcim

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
62
38
18
Üniden mezun olalı beş yıl oldu bi kız bide erkek arkadaşım var yılda bir iki kez konuşup hal hatır ettiğim. Sorun şu ki bugün erkek arkadaş whatapp tan yazdı bende cevap yazdım ve eşim bunu gördü kiyametleri kopardı konuşma elin adamı vs vs gözü döndü adamın resmen. Bende konusacam dedim inat ettim hata mi ettim Acep kustu döndü arkasini uyuyor kendimi nasıl savunacagimi bilemedim sanki kötü bisey yapiyormusum gibi oldu. Sizde durumlar nedir arkadaşlar

Siz eşinize kız arkadaşlarıyla konışmasına birşey diyo musunuz

Yani yarın onun da 5 sene onceki arkadasida whatsapp dan yazınca sorun etmeyeceksen devam et

Ayy yılda bır kere gordugun adam ıcın ne dıye tartısıyorsun kı . Çok önemlı değilmiş demek kı olsa haftada bır gorusurdun .

Yakın arkadaşımsa eşim tanıyodur zaten sorun etmez
Öyle aman aman görüştüğüm bir arkadaşım değilse , eşimde tanımıyorsa zaten cevap vermem
İnat için konuşmak hata bence

Bisey demem tabiki normal sınırlarda ama eşimin rehberinde facesinde kız ekli değil kapalı bi insan o yuzden hic izinlik bi durum olmadi

ben olsam yazmazdım eşimi de bunun için kırmazdım. 5 yılda bikaç kez görüşmüşsün görüşmeyiver ne olacak

Inat etmeye gerek yokmus yani konussajiz ne olur konusmasaniz baska seylerde surekli engellerse ozaman haklisiniz ama disardan biri icin tartismaya gerek yok

Ben görüşürüm,eşim bazılarını tanır,bazısını ismen bilir. Her dakika konuşacak değilim. Hal hatır sorarız birbirimize. Eşimle tanıştığımda da onlar arkadaşımdı neticede. Ha onunda bir kaç eski arkadaşı var kırk yılda bir haberleşirler. Bunu da sorun etmem ne var yani insanlar aşk meşk dışında medeni ilişki kuramaz mı.

Bu durumun genel geçer bir kuralı yok .

Sizin evde işler bugüne kadar nasıl yürüyorsa öyle yürümeye devam etmeli .

Kimi rahatsız olur görüşülmesinden , kimi olmaz .

Sorun olan , başta sorun olmayan , ses edilmeyen şeylere ; eşlerin yıllar sonra tepki vermesi bence .

Bizde kimse bir diğerinin tanımadığı karşı cinsten arkadaş ile görüşmez . 12 yıl öncede böyleydi , hala da değişmedi .

Bakk şöyle düşün eşin eski bi kız arkadaşıyla whatsapptan meaajlasiyor ne hissettin? Iste öyle. ... tamam sen kendine guveniyosun eşin sanada guveniyor olabilir sen arkadaşına da guveniyor olabilirsin ama insan kıskanır

Eşinizin üniversiteden kız arkadaşıyla konuştuğunu öğrenince ne tepki verirdiniz onu merak ettim ?

Ay abartmasin
Mağarada mi yaşıyor
Ne var hal hatır sormakta
Guvenmiyor mu size
Gözü dönecek kadar ne olmuş yani ne var bunda
Öğrensin adam gibi tepki vermeyi, bir şeyden rahatsizsa insan gibi anlatmayı öğrensin

Ben kizarimda kiskanirimda oda beni uyarsa bu konuda tamam cokta onemli degil gorusmesemde olur derim konuyu kapatirim

Eşiniz yine iyi etmişte arkasını dönmüş uyumuş. hayat arkadaşınız istemiyor elin adamı diyor hayır yani ne diye inat edipte konuşcam modundasız ki o zaman o da 5 yıllık kız arkadası ile konusunca BİR ZAHMET karışmayınız..

ayda yılda bi gördüğün konuştuğun için eşinle tartışmaya girmen çok yersiz olmuş. Gereksiz inatların bi anlamı yok bence. İyi diyip atman gerekirdi telefonu bi kenara. Biri dış kapının dış mandalı diğeri eşin. Konuşucam diye inat etmek..... bilmiyorum. Aynısını bana sevgilim bile yapsa bidaha yüzüne bakmazdım muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…