• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteler yine açılmayacak mı ?

S sassyassyy

İş teklifi fikrin vardı

Konu sahibi okulu bırakmamış

Erkekler için takı tasarımına başlayın hemen ki düğünde damat beye tak 😂😂
yetistimmmm S Sema222 sen tasarla ben seri uretime gecerim :KK53:

gel seninle bu duzene bir dur diyelim, artik damatlar da gerdanlik taksin, onlar da gelinlerin babalarini darlasinlar 100 gram altin isterim diye. sakin birakma okulu, bana lazimsin. :confused:

Okulumu birakmadim sizce üniversiteler açılmayacak mı yine kesin? Uzaktan eğitimde çekiniyorum konusamiyorum hocaların sorduğu sorulara cevap veremiyorum
uzaktan olunca çekinmenize neden olan düşünceyi merak ettim??

yetistimmmm S Sema222 sen tasarla ben seri uretime gecerim :KK53:

gel seninle bu duzene bir dur diyelim, artik damatlar da gerdanlik taksin, onlar da gelinlerin babalarini darlasinlar 100 gram altin isterim diye. sakin birakma okulu, bana lazimsin. :confused:
amanın ne diyorsun yapma etme.zaten zor geçiniyoruz bir de damadıma takacaklarımı mı almak zorundayım hem de yüklüce?erkekler zaten değişti son yıllarda nazlı nazenin oldular bir de takı isterlerse vay halimizeee :rolleyes:

+1

Yine birşeyler olacak ve okullar açılmayacak,görürsünüz.
Avustralya ve Yunanistan delta varyantı nedeniyle kaldırdığı kısıtlamaları geri getirdi.

evet, ülkelere rusyaya kapılarını kapamaya başladı. bizse koynumuzu açtık bekliyoruz.
gene kötü bir sonbahar bizi bekliyor sanırım

evet, ülkelere rusyaya kapılarını kapamaya başladı. bizse koynumuzu açtık bekliyoruz.
gene kötü bir sonbahar bizi bekliyor sanırım
Amaaan, geçen yılda aynı şey olmamış mıydı zaten?
Turizm biter, kısıtlamalar geri gelir.

Back
X