Öğretmenlik çok geçerli, tutulan bir meslek..bir de atanırsan süper olur ..boşver dış etkenleri,okulunu bitirmeye bak..Öğretmenliklerden bir tanesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmenlik çok geçerli, tutulan bir meslek..bir de atanırsan süper olur ..boşver dış etkenleri,okulunu bitirmeye bak..Öğretmenliklerden bir tanesi
Bölümüm çok sevdiğim bir bölüm okul kötüBu kadar sevmiyorsan boşuna okuma 4 yıl . Yazık olur. Yeniden sınava hazırlan. Çalışmaya odaklanirsan arkadaslarina sinir olmaya vaktin bile kalmaz.
Okulun, bölümün, şehrin, insanlar… hangisinden yana dertlisin tam olarak?
Bu durumda yatay geçiş için uğraşmak çok daha mantıklı olur. Yeniden sınava hazırlanmak gereksiz zaman kaybı.Şehir ve okul
Öncelikle okuduğunuz bölümü, üniversiteye mi sevmiyorsunuz uzakta mı okumak istiyorsunuz ona karar verin.Yatay geçiş düşünüyorsanız şehir ve aynı bölüm mü yoksa, okuduğunuz bölümlerden farklı bir bölüme geçiş varsa onları da değerlendirebilirsiniz.Sırf aileme yakın diye yazdığım üniversiteden nefret ediyorum gelmek istemiyorum yurdu da sevmiyorum nefret ediyorum insanlarındanda daha bugün arkadaşımla kavga ettim sinirlerimi tepeme çıkarıyor insanlar salak salak triplere girdi bende bağırdım iyice kimseyi çekecek halim tavrım yok daha kötü kavga edecektim sustu cinnet geçiriyorum her gün burada yatay geçiş yapamazsam bırakıcam bölümü
Evet teşekkür ederim seneye eve çıkmayı düşünüyorum yatay geçiş yapamazsam en azından kafam rahat olurMerhaba bölümünüzü seviyormuşsunuz sakın bırakmayın geleceğinizi bir iki sorunlu için yakmayın sakin olun sizin yerinizde olmak isteyen çok insan var![]()
O zaman yatay geçişi dene bence olur niye olmasınBölümüm çok sevdiğim bir bölüm okul kötü
Merkezi yerlestirme puaniyla yatay gecis diye bir hak var .sinava girdigin seneki puaninla o sene tutan baska bir universiteyi secebiliyorsun.arastir .Sırf aileme yakın diye yazdığım üniversiteden nefret ediyorum gelmek istemiyorum yurdu da sevmiyorum nefret ediyorum insanlarındanda daha bugün arkadaşımla kavga ettim sinirlerimi tepeme çıkarıyor insanlar salak salak triplere girdi bende bağırdım iyice kimseyi çekecek halim tavrım yok daha kötü kavga edecektim sustu cinnet geçiriyorum her gün burada yatay geçiş yapamazsam bırakıcam bölümü