Universiteyi kazandım ama mutsuzum

Sana bir şeyler anlatayım. Doğumdan 1 ay sonra bebeğimi kalp rahatsızlığından dolayı kaybettim, annemi 4 ay önce trafik kazasında kaybettim ama hala hayata umutla bakıyorum. Hala pozitifim. Daha yasadıkların hiçbir şey. Kendi gücünü kendi içinde bulmalısın. Ayrıca üniversite aşk meşk yeri ya da sevgili bulma yeri değil. Okul.

Öyle ama ben çok kısmetsizim. Bazen birinin bana büyü yaptığını bile dusunuyorum

2 günde 4 kişilik arkadaş grubun varsa bu iyi bşy. daha bismillah okul yeni başlamiş ne sevgilisi. derslerie odaklan. kendin için yapabileceğin en iyi şey bu

2 gün oldu başlayalı. Bu bölümü isteyerek kazandım. Yol biraz uzun ama yine de memnunum. 4 kişilik bir grubumuz var. Ben çok sessizim. Daha doğrusu ozguvensizim. Yıllardır bu özgüven sorununu cozemiyorum artık umudumu kestim. Aile kucuklukten nasıl yetiştiriyorsa öyle devam ediyor. Şimdi kitap oku vs diyeceksiniz düzenli olarak okuyorum ama hiçbir işe yaramıyor. Sevgili vs deseniz aşktan umudumu kestim. Herkesin hayatında biri var ben yalnızım, hep platonigim. Bu durumdan çok sıkıldım. Aşktan da nefret ediyorum artık.
Askeri lise gibi eğitim veren liseden sonra üniversiteye geçince birden bocaladim. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:

Nacizane tavsiyem part time falan bir iş bulup bir süre çalışabilirsiniz. Ben de çok içine kapanık biriydim. Hatta telefonla arayıp bir yerden sipariş bile veremezdim utanırdım konuşmaya. Üniversite zamanımda bir süre satış alanında part time çalıştım bir kaç ay bu deneyim bana çok şey kattı. İnsanlarla iletişimim kuvvetlendi. Özgüvenim arttı.

Yok artık... O derece?

Evet, ortaokulda birini sevdim başkasıyla çıktı. Sonra aşka tövbe ettim. 11 ve 12de de sevdim ama onlar da başkasıyla çıktılar. O derece sanssizim işte. Bana çıkma teklifi edenler oldu ama onlar da yalancı ve ikiyuzluyduler.
Bir yerde okudum lisede nasılsan üniversitede de öyle oluyormuşsun

Nacizane tavsiyem part time falan bir iş bulup bir süre çalışabilirsiniz. Ben de çok içine kapanık biriydim. Hatta telefonla arayıp bir yerden sipariş bile veremezdim utanırdım konuşmaya. Üniversite zamanımda bir süre satış alanında part time çalıştım bir kaç ay bu deneyim bana çok şey kattı. İnsanlarla iletişimim kuvvetlendi. Özgüvenim arttı.
Bilemiyorum ki okuyacağım bölüm matematik ağırlıklı dersler agir gibi duruyor. Zaten yaz tatilinde çalışmayı dusunuyorum

Evet, ortaokulda birini sevdim başkasıyla çıktı. Sonra aşka tövbe ettim. 11 ve 12de de sevdim ama onlar da başkasıyla çıktılar. O derece sanssizim işte. Bana çıkma teklifi edenler oldu ama onlar da yalancı ve ikiyuzluyduler.
Bir yerde okudum lisede nasılsan üniversitede de öyle oluyormuşsun
Yav birileri öyle yazdı diye öyle olacak diye bir şey yok ki. Kendi hayatını kendin yazacaksın. Dik dur biraz. Daha yolun çok başındasın. Aşk meşk işlerini düşünme derslerine odaklan. Sen tek başına varsın, var olabilmek ya da varlığını kabul ettirebilmek için bir sevgiliye ihtiyacın yok ki. Bırak zamanı geldiğinde kendisi girsin hayatına aşk. Hem sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez. Kendini yuceltecek olan da sensin dibe sokacak da sensin.

Yav birileri öyle yazdı diye öyle olacak diye bir şey yok ki. Kendi hayatını kendin yazacaksın. Dik dur biraz. Daha yolun çok başındasın. Aşk meşk işlerini düşünme derslerine odaklan. Sen tek başına varsın, var olabilmek ya da varlığını kabul ettirebilmek için bir sevgiliye ihtiyacın yok ki. Bırak zamanı geldiğinde kendisi girsin hayatına aşk. Hem sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez. Kendini yuceltecek olan da sensin dibe sokacak da sensin.
Umutsuzum ama hayirlisi olsun

Bakın az önce bi çocuğa normal insanca bi mesaj attım görüldü atmış. İşte bu kadar sanssizim...

Bakın az önce bi çocuğa normal insanca bi mesaj attım görüldü atmış. İşte bu kadar sanssizim...
Evet, artık ben de kabul ettim. Sen dünyada tanıdığım en şanssız, en bahtsız insansın. Ne acıdır ki hayatın boyunca kimse yüzüne bakmayacak, arkadaşın dostun olmayacak, kim naapsın ki seni. Ben çevremde böyle olumsuz birini barındırmam mesela. Neden negatif enerji yükleneyim ki? Neden hayat enerjimi yükseltecek pozitif insanlar varken, bunalımlı biriyle arkadaşlık yapayım ki. Belki büyü bile yaparak seni yalnızlığa mahkum etmişlerdir.

Evet, artık ben de kabul ettim. Sen dünyada tanıdığım en şanssız, en bahtsız insansın. Ne acıdır ki hayatın boyunca kimse yüzüne bakmayacak, arkadaşın dostun olmayacak, kim naapsın ki seni. Ben çevremde böyle olumsuz birini barındırmam mesela. Neden negatif enerji yükleneyim ki? Neden hayat enerjimi yükseltecek pozitif insanlar varken, bunalımlı biriyle arkadaşlık yapayım ki. Belki büyü bile yaparak seni yalnızlığa mahkum etmişlerdir.
Bakın anlamiyorsunuz bir zamanlar pozitiftim ama ise yaramıyor. Hiçbir zaman da yaramayacak çünkü insanlar pozitif insanları saf olarak gorüyorlar. Bir insana yaranmak için onun canına okumak lazim

Öncelikle neden böyle bir profil resmi kullandığını sorabilir miyim?
Daha sonra ise bu bahsettiğin özgüven meselesi yukarda da bir arkadaşın dediği gibi part time bir işe girerek veya insanlarla hasir neşir olduğun başka bir uğraş bularak çözülebilir, pat diye olmaz zamanla kendindeki eksikleri görürsün ve tamamlamaya calisirsin.
Ve bence hiçbir erkeğe mesaj atmamalisin yakın samimiyetinden emin olduğun erkekler hariç. Dış görünüşün için de bakım yapmaya çalış kılık kıyafetine dikkat et fazla abartı olmayan makyaj yap kendini daha iyi hissedeceksin. Ve en ufak bişeyde de aman yalnızım ya da üstümde büyü var ortaokulda kimse bana bakmadı gibi kuruntularindan kurtul hayatı kendin için daha yaşanabilir kıl.

Öncelikle neden böyle bir profil resmi kullandığını sorabilir miyim?
Daha sonra ise bu bahsettiğin özgüven meselesi yukarda da bir arkadaşın dediği gibi part time bir işe girerek veya insanlarla hasir neşir olduğun başka bir uğraş bularak çözülebilir, pat diye olmaz zamanla kendindeki eksikleri görürsün ve tamamlamaya calisirsin.
Ve bence hiçbir erkeğe mesaj atmamalisin yakın samimiyetinden emin olduğun erkekler hariç. Dış görünüşün için de bakım yapmaya çalış kılık kıyafetine dikkat et fazla abartı olmayan makyaj yap kendini daha iyi hissedeceksin. Ve en ufak bişeyde de aman yalnızım ya da üstümde büyü var ortaokulda kimse bana bakmadı gibi kuruntularindan kurtul hayatı kendin için daha yaşanabilir kıl.
Profil resmini öylesine koymustum

Ben ilk yıl nefret etmiştim.Şimdi baya eğlenceli geliyor açıkçası.
Biraz bölümüne odaklan.Şurada 3 4 sene birliktesiniz,sonra herkesin yolu farklı oluyor zaten.Hem o süreçte kafana uygun birilerini bulursun.Konuşkan insanların yakınında bulun,onlar çekingenliğini atmana zamanla yardımcı olur.
Aşk konusu ise şans.Hiç düşünmediğin biri de olabilir,çok başka bir yerde de karşılaşabilirsin.Zamana bırak o konuyu takıntı haline getirirsen hiç olmaz.

Siyah gözlük giyersen etrafını simsiyah görürsün. Aynı şey diğer renkler için de geçerli. Aşağılık psikoloji ile etrafına bakarsan aynen öyle görürsün. Umursamaz biri olmaya çalış. Madem bugüne kadar aşağılandın dışlandın, bundan sonra da böyle devam etse ne olacak? Değişen hiçbişey olmaz. Hem üniversite lise gibi bir yer değil. Insanlar can atar yeni insanlarla tanışmaya. Lisedeki gibi ergence tavırlar olmaz kimse yakıştıramaz kendine.

Back
X