- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
Kızlar düşünmekten çok bunaldım biraz anlatıp rahatlamak istiyorum...Bir süredir yolum spor camiasında oldukça tanınan birisiyle kesişti.Önceden tanımıyodum ben ama adını internete yazınca anladıım ne kadar ünü olduğunu..Etrafı kız dolu bütün sosyal medya hesaplarında takipçi sayısı çok olan yakışıklı birisi.Bende güzel ve alımlı sayılırım yani belki müthiş değilimdir ama çekici bulur erkekler.Neyse herhalde anlamışsınızdır derdimi.Ben ondan çok hoşlandım.Şimdi ününden yakışıklılığından diyiceksiniz ama hayır ilk konuşmamızda öyle sıcak bir gülümseyişi vardı ki içime işledi..hatta resimlerine bakınca hiç beğenmedim kızlar ama ses tonu ve gülümseyişi beni benden aldı.Tabi ki bu aşk değil beğenmek etkilenmek sadece, uzun vakit geçirip tanımadan aşk olmaz fakat aklımdan bir türlü çıkaramıyorum hatta yapmam gereken işler var ama konsantre olamıyorum.Hep aklımda çıkmıyo işte.Biz bir iş sebebinden dolyı görüşüyoruz ve görüşmeyede devam edicez tam söyleyemiyorum kimliğim çıkmasın diye.Biliyorum farkındayım o bana bir boy büyük zaten çıkalım derdinde falanda değilim sonuçta baş edemem bu kadar etrafı güzel kız dolu biriyle.Ama onu görünce heyecandan konuşamıycam yine biliyorum.Kızlar lütfen bişeyler söyleyin nasıl davranayım bir umut var mı belki dışardan göründüğü gibi birisi değildir?he bu arada sevgilisi öğrendiğim kadarı ile yok..