Ünlü biriyle birliktelik?

Alkione

carpe diem!! :)
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
539
0
46
39
İstanbul
daha sevgili olmasak da şu an hoşlandığım biri var.
bu kişi benimle ciddi bir birliktelik yaşamak istiyor fakat ben bazı yaşadığım şeylerden de dolayı biraz güvensiz bir insan haline geldim.
ve bu kişi tanınmış bir insan, popüler ve haliyle çevresi karı kız kaynıyor. normalde özgüveni yüksek bir insanım ama böyle bi durumu taşıyabilir miyim gerçekten emin değilim.
bi yanda önyargıyla yaklaşmayayım diyorum çünkü bu insanın bana davranışlarında, yaklaşımında, tutumunda zerre kadar kötü bişey göremedim. aksine çok ideal bir görüntü çiziyor. şu an için arkadaşça görüşüyoruz.
ama mantığım hatta duygularımda bir kırılmaya daha gücün yok diyor.
siz olsanız ne yapardınız çok bağlanmadan kaçar mıydınız yoksa kendinize güvenip yolunuzda ilerler miydiniz?

denemekten zarar gelmez her halde:34:

kameralara yakalanınca da bizlere el salla :1:

o değil de ben o ünlüyü merak ettim ya :27:

Benim bir kac ünlü arkadasim var , o camiadakilerde bizlerden biri, hatda bazen para cok simartmis diye bilirim.
Cok basit ola biliyorlar.
Onun disinda ayak uyudurmak cok zor degil, tabii biraz cevrelerinede bagli.
Kolay gelsin...
karsindakinden eminsen neden olmasin

denemekten zarar gelmez her halde:34:

kameralara yakalanınca da bizlere el salla :1:

korktuğum zarar diye nitelendirebileceğim şu var sadece, bir travma daha yaşamak
bazen şunu düşünüyorum benim böyle özgüvensizliklerim yoktu ama acaba sadece onu istemiyor göründüğüm için mi değerliyim, istediğimde hevesi gider mi diye içim içimi yiyor

Benim bir kac ünlü arkadasim var , o camiadakilerde bizlerden biri, hatda bazen para cok simartmis diye bilirim.
Cok basit ola biliyorlar.
Onun disinda ayak uyudurmak cok zor degil, tabii biraz cevrelerinede bagli.
Kolay gelsin...
karsindakinden eminsen neden olmasin

benim de korkum bu, benim de vardı arkadaşlarım ve o sonradan görmelik yüzünden basitlikleri çok fazlaydı
haliyle şiddetli bir önyargım var

söylersem kendim de deşifre olurum, haliyle hislerim de
ben şu an rol de olsa gayet arkadaşça görünmeye çalışıyorum çünkü:(

tabii canım haklısın benimkisi merak işte :) bir şans vermekte yarar var ama :16: bol şanslar :)

Artı ve eksileriyle herşeyi oturup iyi düşünüp karar vermelisin.Ünlü olduğu için dezavantajları : sanatçı ise konserleri olacak etrafında çok kızlar dolaşacak, oyuncu ise filmlerde yada dizilerde başkalarıyla öpüşecek başkalarının gözlerinin içine bakacak buna benzer bir sürü kötü yanları var.Avantajları da aklıma gelmedi yaaa :1: sen düşün işte sonuçta senin hayatın denerim olmazsa olmaz dersen denemekte fayda var yok ama ayrılırsak çok acı çekerim diyorsan 2 kere düşün derim....Hakkında ne hayırlı ise o olsun.

ayneeen malesef bende cogunda bunu gördüm , aslinda hemen hemen hepsinde.
:(
para söhret önemli degilse senin icin uzak duracaksin.
Yok söhret olurum zart olurum pesindeysen onunla gideceksin.
Ne kadar ciddi ola bilirki ???

söylersem kendim de deþifre olurum, haliyle hislerim de
ben þu an rol de olsa gayet arkadaþça görünmeye çalýþýyorum çünkü:(

Bana özel mesaj atarsan kim olduðunu rahatlarsýn belki :27:
İlaveten ailen nasıl karşılar bu durumu?
Tepki vermesinler sonra...

Son düzenleme:
daha sevgili olmasak da şu an hoşlandığım biri var.
bu kişi benimle ciddi bir birliktelik yaşamak istiyor fakat ben bazı yaşadığım şeylerden de dolayı biraz güvensiz bir insan haline geldim.
ve bu kişi tanınmış bir insan, popüler ve haliyle çevresi karı kız kaynıyor. normalde özgüveni yüksek bir insanım ama böyle bi durumu taşıyabilir miyim gerçekten emin değilim.
bi yanda önyargıyla yaklaşmayayım diyorum çünkü bu insanın bana davranışlarında, yaklaşımında, tutumunda zerre kadar kötü bişey göremedim. aksine çok ideal bir görüntü çiziyor. şu an için arkadaşça görüşüyoruz.
ama mantığım hatta duygularımda bir kırılmaya daha gücün yok diyor.
siz olsanız ne yapardınız çok bağlanmadan kaçar mıydınız yoksa kendinize güvenip yolunuzda ilerler miydiniz?

tabıkıı boyle bır durumu tasıyabılırsın ama bu karsındakı gısının hal ve hareketlerıyle dogru orantılı..o kısıyı onceden berı tanıyor muydun yoksa yenı tanıdıgın bırısı mı ..bu da onemlıı..eger yenı tanıdıgım bırısıyse ekranda nasıl..ınsanlar onun ıcın nasıl yorumlar yapıyor benım ıcın bunlar onemlı seyler.........onyargıyla yaklasmayın derım ben..netıcede ıstedıklerı kadar unlu olsunlar sıradan ınsanlar onlar..yolda gorsem cevırıp kafamı bırkez daha bakmam...benım ıcın o kadar sıradanlar...o yuzden canım onemseme sen kendıne guven..belkı o da guvenını kırmayacak bırısıdır..(bu arada benım esımın cevresı de karıkız kaynıyor ama ben ona guvenıyorum.unlu olmak sart degıl guven konusunda...nefsıne hakım olabılmek meseleee)

korktuğum zarar diye nitelendirebileceğim şu var sadece, bir travma daha yaşamak
bazen şunu düşünüyorum benim böyle özgüvensizliklerim yoktu ama acaba sadece onu istemiyor göründüğüm için mi değerliyim, istediğimde hevesi gider mi diye içim içimi yiyor

arkadaşını sen daha iyi bilirsin ama her erkeğin de kocan gibi olmayacağını da bil:34:

Hislerin varsa seviyorsan eğer bence bir şans vermeye değer canım.

sahsen unlu birine asik olmak istemem çunku unlu biriyle evlenemem..

san, sohret, paparaziler o dunya urkutucu geliyor bana, insanlar çok acimasiz...
sehir disi, yurt disi yolculuklari bensiz o guzel kizlarla kiskançliktan deliye donerdim..
acaba kendini begenmis biri mi, ilerde cicim zamanlari geçince beni kuçumser mi...
evlensem dahi kaç yil surer ki? omur boyu evli kalan unluler o kadar az ki...

Artı ve eksileriyle herşeyi oturup iyi düşünüp karar vermelisin.Ünlü olduğu için dezavantajları : sanatçı ise konserleri olacak etrafında çok kızlar dolaşacak, oyuncu ise filmlerde yada dizilerde başkalarıyla öpüşecek başkalarının gözlerinin içine bakacak buna benzer bir sürü kötü yanları var.Avantajları da aklıma gelmedi yaaa :1: sen düşün işte sonuçta senin hayatın denerim olmazsa olmaz dersen denemekte fayda var yok ama ayrılırsak çok acı çekerim diyorsan 2 kere düşün derim....Hakkında ne hayırlı ise o olsun.

bi de 1,5 sene önce çok kötü şekilde biten bi evliliğim var. o nedenle erkeklere karşı aşırı güvensizim.
aldatılma yüzünden ayrılmıştım. 1,5 sene boyunca hisler olmadan hayat çok güzeldi ama tekrar hisler gelince dengem altüst oldu.
avantaj olarak tek söyleyebileceğim, arkadaşlığımızdan beri daha sakin bi hayatı var. çok ilgili ama bunlar bi heves mi bilemiyorum işte.
gerçi bu sakinlik şu an işi gereği olan bi zorunluluk da olabilir kafamda bi sürü şey dolanıyor böyle

G-string_Giyen_Su_Aygiri

konudan saptırmayayım arkadaslar sızı sadece bu uyeye soru sorup konuya devam edıcem..soktayım hala dıye bır baslık vardı..ne oldu o gıtmısmı gelmıs mı? konuyu kaldırdılar sanırım..senı o konuda gormustum cnım

Back
X