Ünlü biriyle ilişki yaşamak sizce zor olur mu?

denis_e

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
3
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar yeni hesap açtım kendim deşifre olmamak için lütfen sahte konu sanmayın özellikle şu son zamanlarda iyice kafama takıyorum düşünüyorum bu konu hakkında..Arkadaşlarımdan destekleyenler de var olmaz bu iş yürümez diyende.. İki siteye daha yazdım yeterli yanıt alamadım ciddiyetsiz yorumlar aldığımda oldu burdan hem gerçekçi hemde daha fazla yanıt alacağımı umuyorum..

Eski sevgilim şuan çok ünlü birisi ve bildiğim kadarıyla benden sonra kimseyle olmadı zaten ayrıldıktan birkaç ay sonra da bir projeye dahil oldu arkadaşından öğrenmiştim görüşmüyorduk o aralar.. Yeni yeni tekrar konuşmaya başladık en son 4 gün önce konuştuk ben aramıştım setteymiş,müsait misin deyince çekimdeyim değilim demişti ama telefonu kapatmak istemedi ben kapatana kadar konuştuk bir 7-8 dk kadar konuştuk yine arayacağım bu hafta görüşebiliriz, pek ilişkimizden bahsetmek istemiyorum ama onu tanıyorsam eğer gerçekten tanımışsam tekrar birleşmemiz imkansız değil..

Soruma gelecek olursam : ünlü olduğu için ilişkimizde çok zorluklar olur mu, kendisi popüler birisi..Diyorlar yok set hayatı sana zaman ayıramaz hayranları set arkadaşları iş yemekleri çekimler ilişkinizi yorar aksatır diyorlar.. Sizlerinde yorumlarını almak isterim... Birazdan dışarı çıkacağım o yüzden cevaplarınıza yanıt veremeyebilirim anca yarın belki ama telefondan falan okuyup takip etmeye çalışırım yazdıklarınıza yarın yada gece cevap verebilirim ancak.. Yazdı da gitti bu konu fake demeyin rastlıyorum sitede:) İyi akşamlar :)

olabilir canım benim. bizimkiler ünlü olmadığı halde birazcık ilgi görünce değişiyorlar seninkinin iradesin de bağlı olarak çok zor bir ilişki olabilir. ama denemeye değer :) çok kaptırma kendini sadece kolay gelsin :D

zor. bak bakalım hangi ünlünün evliliği ve iılişkisi uzun sürüyor sonunda ya boşanıyyorlar yada ayrılıyorlar.
yürümez diyorum ben.

kıvanç tatlıtuğ bekarken beni görüp aşık olup beğeneydi bende evli ve hamile olmayaydım ünlü biri ile ilişki yaşamak zor mu kolay mı anlatırdım ama kıvanç şansını kaybetti maalesef :60:

şaka bi yanada bence zor olur hemde çok zor.mutlaka sorunlar yaşarsınız.

valla karakteriyle iliskinize verdigi degerle alakalı sevgilinin

ünlü olmayan erkekler de prenses muamelesi yapmıyo her zaman :))

canım yaşamadım bilmiyorum ama ünlü biriyle ilişki yürütmeyi ben beceremezdim o da çok kıskanç olduğum için. Etrafında bir sürü kızlar hayranlar kaldıramazdım ben.

zor gerçekten.. o dünya başka bir dünya, her şey son derece rahat ve ulaşılır.. eğer çok geniş bir insan değilsen üzülürsün. karar senin.

sana değer veriyorsa bence normal birşey tecrübe konuşuyor .. her ilişkide olan aksilikler dışında birşey olacağını sanmıyorum.

Tabi ya ugrasilmaz onlarla ne gerek var
Aldatilmak kacinilmaz olur degermi
Tabi amac iliski yasamaksa
Luks mekanlar filansa bilemicem

aslında olabilir ya neden olmasın . ama karakter önemli işte .. şımarık bir tip değilse olur .. zaten bir sürü ünlü kişi noname tiplerle çıkıyor evlenior ve gayat mutlu oluyor ..

Bence kişilikle alakalı bir durum ve gercekten sevmekle alakalı bak Murat boza yıllardır etrafında o kadar kız olmasına rağmen elizle yıllardır beraberler yorucu olmazmı kesinlikle olur ama seviyorsan dene derim cokta kaptırma kendini ne olur ne olmaz

Eliz siradan bir insan degil ama
Ben elizden daha guzelim be.
Illaki aldatmistir ben kiskancim hic gelemem iki gunde bogazina yapisirdim

Ünlülerin hayatları, yaşam şekilleri çok iğrenç geliyor bana..
Hiç çekici değil..
O hayatta olmak istemezdim..

Ünlü biri ile olmak zor bence.
Güvenmek kolay olmaz ..

Nişanlım zamanında setlerde çalıştı.
Mide bulandırıcı bir ortam gerçekten, çalışan kızlar "ben bunu ayartırım" diye iddiaya giriyor, evli olsa da parası olanla aşna fişne durumları. Erkekler dansçı kızları odalara çağırıyor falan.
Yok mudur kendine sahip çıkan vardır mutlaka ama benim 2 senede duyduklarım %98 berbat.

rol gereği öpüşme sevişme falan olmayacaksa düşünülebilir belki:33::33::33:

diğer türlü ben gelemem öyle sevgilimin başka biriyle öpüşmesini seyretmeye :32:

Ne tür bir ünlülük olduğuna bağlı

Mesela genelde stv oyuncuları genç kızlar tarafından pek tutulmuyor

Hatta çoğu dizilerde orda burda oynasa da tanınmıyor bile

Eğer dediğin gibi "çok" ünlüyse sanmıyorum hayatında biri olmasın

Ünsüzken olmadıysa ünlüyken çok zor...

Son düzenleme:
Back
X