Ünlü biriyle ilişki yaşamak sizce zor olur mu?

Nerde yaziyo hakan hepcan diye :)
Dizide oynamiyor ki o gecenlerde okan bayulgenin programindaydi,
onun disinda vine fenomeni baska bir ünü yok yani bence o degildir..

Bende acaba benim hala umudum vardaki umutun nisanlisi olabilirmi diye dusundum ?
Yildizi yeni parlayanlardan... :ssz:

şükrü özyıldız....:69::69:

hayır o olmasın ...olmazsssssssss

Yorumlarınızı tek tek okudum ben bu kişiyi 2009dan beri tanıyorum ona asla ünlü oldu diye dönmeye çalışmıyorum , o zaten bu adımda ilerliyordu.

Biz 2 yıla yakın beraberdik .. Lüks içinde yaşamak için para pul için düşmüşüm peşine ünlü oldu diye dönmeye çalışıyormuşum hı, öyle bir şey olsa ben ilişkim için kaygıya düşmem.Akıl danışmam, uykularım bölünmez...O kadar basit bir insanda değilim çok şükür. Yahu neyse ne ben bu konuyu açarken de biliyordum olumlu olumsuz her yoruma açıktım ama bu kadarı da çok abartı! Ben sadece eski sevgilimi geri kazanmak istiyorum, aramızdaki yaşananları burada anlatamayacağım o yüzden istediğiniz kadar kendi çapınızda yorum yapabilir bazıları, biri de fake yazmış neyse kendimdeyim :) Yeni diziye başlayacağını arkadaşı söylemişti evet görüşmüyorduk o zaman, ama önceki proje görüşmelerinden hepsinden haberim vardı.. Sonra yine o aradı beni..Ben onu değil! Hani dönmeye çalışıyormuşum ya ünlü oldu diye o olay öyle değil. :)

Ünlü olan her insanın aldatması mı lazım ? O başta karakter meselesi. Bende o zaman "erkekler aldatır" diye bir genelleme yapayım. Kıskançlıktan söz etmişsiniz söz verdim çocuklaşmayacağım diye yoksa aşırı kıskancımdır.İlişkimizde benim kıskançlığımız yüzünden zaten çok problem yaşamıştık. Çoğu boş şeylerdi.Hem geçmişi göz önünde bulunup ilişkimizi yıpratmamak adına hemde şuan içinde bulunduğu durum nedeniyle bir problem çıkartmam. Alışmam lazım.. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

:31: Arkadaşın dertli olduğu bu mesajından belli gerçekten :49: Ayrıca milleti ilgilendirmeyen bir konu soru olarak buraya açılmadan önce haklısınız bizeneydi... Ama buraya açıldıktan sonra sizene olmaktan çıktı canım :34:

buraya ünlü biriyle beraberim deyip de kim olduğunu açıklamayanlara ne demeli ya madem yazın başta kim olduğunu herkes yorumunu dam akıllı yazsın..11 sayfa kim kim kim diye geçeceğine işinize yarayacak önerilerle dolu olurdu.. o kişinin ne kadar ünlü olup olmadığını nerden bilelim de ona göre yorum yapalım ki

İçimden bir ses ismail ege şaşmaz diyor;)
Yeni keşfedilmiş avm de calısırken oysa bişi olmaz :)

ünlü veya ünsüz ne fark eder ki ? bence farketmiyor yani . bu o kisiye ve sana bagli . yani "aa bu ünlü biri bununla iliski olmaz" diye biseymi olur

Yasakmi dedim ben simdi :))) tanimadigin birinin hayatini niye merak ediyorsunuz ki anliyamiyorum :))) kizcaz sadece derdini paylasmis..fikir istemis bizden.. bazilari acaba o unlumu su unlumu dusunmeye baslamis hemen :)) sizeneeee
sen banane diyebilirsin canım biz demiyoruz eğleniyoruz ne var sanki oh :21:

konu sahibi artık bi zahmet şu çok ünlü eski sevgilinin kim olduğunu söyler misin
meraktan yüzümüz gözümüz döktü yaa :9:

bu arada kolay meslek yok
ama bu biraz daha farklı
eğer taşıyabileceğine ve çok anlayışlı olabileceğine inanıyorsan devam edin
yaşayıp görmek lazım tabi biz burda ne desek boş

Buraya konu açıp birde ünlü biri deyip adını vermeyenlere kızıyorum açıkçası.Biz kadınız ve erkeklerden 100 kat daha meraklıyız.:53:Ve o ünlü kimse ona göre birlikteliğiniz hakkında yorum yapmak isteriz.
Ünlü biri ile birlikte olunmaz,aldatır yada yaşayamazsın demiyorum ben.
Ama ünlü biri ile birlikte olmak demek,hayranlarını,dizisini,stüdyoya girişini,stresini,gazetelerde çıkan yalan haberlerin hepsini,setini,iş yemeğini kısacası o kişinin hayatının tüm yükünü üstüne almak demektir.
Kıskanmak en son yapacağın şey olmalı.Çünkü onun fanları şizofren derecede hayranları vardır belki.Bunların hepsini bilmek ona göre akıllı olmak zorundasın.Gazetede bir hanımla çıkar,sana hayranım yalan haber der geçiştirir.Yutarsan ayakta uyursun.Yutmazsan hayatı kendine de onada zehir edersin.Yani ortada durmak terazi gibi dengeyi kurmak zorundasın.
Sıradan biri ile yaşamak 1 ise ünlü biri ile yaşamak 1000 kat daha meşakkatlidir,ve sabırlı olunması gereken bir ilişkidir.
Allah yardımcın olsun.Ehh bu kadar yoruma karşılık kızları ve beni meraktan çatlatma istersen cancazım:27::27:

söyleyecek bir şey bulamadım..kolay gelsin valla bambaşka bir dünya ile karşı karşıya olduğunu unutma..

kesinlikle karakter meselesi,
öncelikle sizin karakteriniz ki kıskanç biri olduğunuzu söylemişsiniz, ünlü değilken bile kıskançlık yüzünden tartışmalarınız olmuş. Ünlü biriyken kıskançlık+paranoya da eklenir olur size yitik bir akıl sağlığı, kendi kendinize kurup, senaryo yazar, kendinizi mahvedersiniz, ne ilişki kalır ne akıl sağlığı.

2. önem arz eden de karşınızdaki kişinin karakteri, eğer ki karakteri sağlamsa karşısına Tuba Büyüküstün'ü de koysanız, sevgilisinden daha sonra da eşinden vazgeçmez bkz: Murat Yıldırım
ama yaşınız gençse, karşınızdaki insan da haliyle toy biri olacaktır ve her hataya müsait yapıda olacaktır, karakteri el verdiği sürece bu hatalara ya düşmez ya da tanıyamayacağınız kadar değişmiş biri olur.

İlişki yılınıza en yakın popüler birinden gidelim mesela: Çağatay Ulusoy, tek diziyle birden popülariteyi yakaladı, yanlış yönlendirildi ve ne verdiği röportajları yalanlayan olayları kaldı ne de uyuşturucu bağımlılığı. İlk zamanlar nasıl da efendi, dürüst, sağlam bir kişilik gibi görünüyordu oysa.

Yani sorunun cevabı önce kendi sonra da karşınızdaki kişinin karakterinde. Ben sizin yerinizde olsaydım, bu kıskançlıkla ne kendimi ne de karşımdakini yıpratmayı göze alabilirdim.

Bende bir tahminde bulunayım mı?
Bence bu topikte konuya yorum yapmak yerine tahminlerde bulunup eğleniyoruz diyerek geyik yapanların isimleri tek tek not edildi kenara, bir daha BDV'de açılmış herhangi bir konuda geyik yaparlarsa ceza alacaklar.
Nasıl tahmin ama:51:

Back
X