ÜNLÜ OYUNCU EKİBİ İSYAN ETTİRDİ

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.174
38.361
598
35
Bir Deniz Hikayesi’ dizisinin 9 yaşındaki oyuncusu Emir Berke Zincidi, istekleriyle ‘yok artık’ dedirtti...
xemir-berke-z-175406TO.jpg.pagespeed.ic._ma1KVZ2Xz.webp
Bir önceki dizisi olan ‘Küçük Ağa’da da kaprisleriyle çalışanlara zor anlar yaşatan hatta bir oyuncunun seti terk etmesine neden olan çocuk yıldız, yeni çalışmasında da izlediği yolla ‘huylu huyundan vazgeçmez’ sözünü doğrular nitelikte davranışlarda bulunuyor.Çekimlerine İstanbul’da başlanılan ve Marmaris Bozburun’da devam eden dizinin setinde et krizine giren oyuncu, ekibi şimdiden bezdirdi...

Nusret Restoran dışında başka bir yerden et yemeyen oyuncunun bu isteği için set ekibinin, işletmenin Bodrum şubesinden özel olarak et getirdiği iddia edildi.Bu zahmetle iş için 110 km yol alan set görevlilerinin ise bu duruma isyan ettiği öğrenildi. Kimse babası olmak istememişSetin İstanbul ayağında da aynı tutumu sergilediği söylenen Emir Berke Zincidi'yle ilgili bir başka iddia ise kaprisleri nedeniyle yapımda babasını canlandıracak oyuncunun bulunamaması yönündeydi. Teklifi ilk kabul eden Emre Kızılırmak'la kamera karşısına geçildi.Akşam

Küçük yaşta bir haftada kazanılması mümkün olmayan paralar kazanmaya başladı çocuk bence çocukluğunu unutarak bildiğin iş hayatına atıldı. Bir yönden de bir çocuk için acı bir durum çünkü yaşındakiler çocukluğunu yaşarken o yaşayamadı bir anda şaşalı bir hayat içinde buldu kendini. O yüzden onun bu hayatı için normal geliyor bana bu tutumu

e bu cocuk artık eskisi kadar sevimli degilki, ne diye bu kadar peşine düşerler anlamış degilim.. ailesi de mi dur demiyor ki velede? sonucta bi iki seneye cortlar ergenliğe girince filan.. böyle bi imaj çizmese bari

Aay bıktırdı hakkaten.
Bu çocuğun dizisini görünce bile kanal değiştiriyorum, ekibe sabır diliyorum.
Daha şimdiden böyle kaprisler varsa ilerde ne olur bilmiyorum.
Gerçi büyüyünce kimse çekmez bu kaprisleri, çocuk oyuncu kıtlığı mı var ki.

Çocuk nereden bilecek neresinin eti iyi kötü diye? Anası babasının kaprisidir o.

Çocuklarını sırf ticaret olarak görürlerse bunların olması gayet normal setlerde değil bahçelerde parklarda büyümeli bi çocuk, artık çok da sevilmiyor bikaç böümden sonra bu dizi yayından kalkar bu zavallı çocuk da bikaç işten sonra unutulur gider olan geleceğine olur, yazık

Çocuklarını sırf ticaret olarak görürlerse bunların olması gayet normal setlerde değil bahçelerde parklarda büyümeli bi çocuk, artık çok da sevilmiyor bikaç böümden sonra bu dizi yayından kalkar bu zavallı çocuk da bikaç işten sonra unutulur gider olan geleceğine olur, yazık

o ahiretliğini yapmıştır.... anası babası batırmazsa :)

çocuk o adı üstünde, diziden diziyekoşturup para kazanan anne babaya sormak lazım sebebi, bu çocuğu bu hale getiren onlar. hiç hazetmiyorum bu durumlarda. madem çocuğun yetenekli iyi anladık atlı mı koşuyor arkandan bir dizi bitmeden birini çekiyorsun bekle ara ver çocuk çocukluğunu yaşasın!! şımarmış fazlaca bu da anne babanın suçu çocuğa NORMAL OLMADIĞINI hissettiriyorlardır.

Bu çocuğun, okulda arkadaşları tarafından dışlandığını duymuştum.Kendini ünlü ve önemli hissettiği için diğer çocuklardan farklı ve şımarık davranışlar sergiliyordur.

Back
X