Ünlü Oyuncu Oyunculuğu Bıraktı

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Arda Kural son görüntüsüyle hayranlarını üzdü

Bir zamanlar yerli Leonardo DiCaprio olarak anılan yakışıklı genç oyuncu geçirdiği zor günler ve bunalımlar ile gündeme gelmişti. Uzun zamandır gözlerden uzak olan Arda Kural'ın son röportajındaki görüntüleri hayranlarını üzdü.

NEREDEN NEREYE

Geçirdiği hastalıklar ve bunalımlar Arda Kural'ı erken yaşta çökertti. Sosyal medyayı sallayan Arda Kural'ın yeni röportajı yıllar sonra nereden nereye dedirtti. Sanat yaşantısından uzaklaşan ve gözlerden uzak bir hayatı seçen genç oyuncu hareketleri ve son görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı.
GÖZLERDEN UZAK ARDA KURAL ORTAYA ÇIKTI

Yakışıklı oyuncu Arda Kural, geçirdiği hastalık sonrası kabuğuna çekilmişti. Star TV'ye röportaj veren Arda Kural, ekranları başında izleyenleri üzdü. Tedavisinin ardından sakin bir yaşam sürdüğünü söyleyen Arda Kural, İstanbul'da magazin, sinema ve dizi dünyasından uzakta bir hayat yaşıyor. Arda Kural'ın röportaj verdiği sırada sosyal medya da eski oyuncuyu konuştu.

Nasil yani anlayamadim? Sorunu neymiş ki bu adamin? Hastsligini da yazmamislar. Hicbir sey de anlamadim

Bu eski bir haber yaa kaç ay önce tvde izlemiştim adamı evinde rahatsız etmişlerdi ve o da oyunculuğu bıraktığını, aniden gelen şöhretin ağır geldiğini, psikolojik sorunlar yaşadığından dolayı ünlü olmanın ona iyi gelmediğini anlatmıştı. Ama bu dediğim çok uzun zaman önceydi belki 1 yıl belki daha da uzun zaman önce...

İzlemedim ama kesin haklisinizdir ne seviyesiz magazin anlayisimiz var allahim

Evet bende grdüm ...
1 sene önce tasları altın sanıyordu annesi cıktı cocuhumun hakkını yediler .
oglumu delirtiler filan ..

Evet ben de hatırlıyorum o haberi.

ALLAH yardımcısı olsun. tek iyi olsun da girer maaşlı bir işte çalışır...

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/27248106.asp canım şu linkte haberin videosu var. adamnın psikolojisi yerinde değil. bu durumda bir insanı haber malzemeleri yapmalarından bahsediyorum.
22 eylül haberi

Iananmiyorum. Tepkini simdi anladim. Allshin belalari. Nasil boyle bir insani haber diye dalga gecer gibi insanlarin önüne koyarlar. Yazik ya ama cok üzüldüm. Allah sifasini versin insallah. Cok yazik olmuş cocuga

Ben bu haberi duyduğumda hem çok üzüldüm hem de biraz sevindim..
Çok üzüldüm çünkü kendisini hala çok beğeniyorum,biraz saçları dökülmüş kilo almış ama bana göre asıl Di caprio'dan daha yakışıklı.
Biraz sevindim çünkü en azından diğerleri gibi şöhret sahibi olup bazı şeyleri göz ardı etmediği ve düşündüğü için.
Ama keşke böyle bir şey yaşamasaydı,bazıları görüyormuş kadıköyde falan kendi kendine konuşa konuşa gidiyormuş yolda.
Çok üzüldüm ya bütün ropörtajlarını izlemeye çalıştım,çok zeki birisi olduğu belli söylediklerinden her ne kadar psikolojik olarak bitmiş olsa da.
Böyle ropörtaj yapmaya gitmeleri de çok çirkin bence,sırf reyting için ,edep yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…