Ünlü sanatçı Seda Sayan 8. kez evleniyor

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198

Ünlü sanatçı Seda Sayan 8. kez evleniyor. Seda Sayan Twitter'da tanıştığı sevgilisi Erkan Çelik ile yüzük bakarken yakalandı.

Ünlü sanatçı yüzük bakarken yakalandı. Seda Sayan 8. defa evleniyor. 'Gelin Kaynana Seda'ya Gelin' adlı programın sunuculuğunu yapan Seda Sayan önceki gece ailesi ve Twitter'da tanıştığı sevgilisi Erkan Çelik ile Etiler Fenix'te görüntülendi.Geleneksel aile yemeklerini yiyen çift, 3 saate yakın mekanda kaldı. Gündüz Nişantaşı'nda sevgilisi Erkan Çelik ile yüzük bakan Seda Sayan'ın 8. evliliğe doğru adım attığı öğrenildi.Erkan Çelik ile yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen Seda Sayan, çıkışta 8. evliliğini ne zaman yapacağı sorularına Sayan, "İyi akşamlar" demekle yetindi.İşte Seda Sayan ve Erkan Çelik çiftinin fotoğrafları...
(HABERLER)

bunlar ne zaman sevgili olduda evleniyolar anacım kacırmısım hep ben yaaa bu adam sesi güzel şiir okuyan adam değilmiydi röportaj falan vermişti sedayla

anam maşallah kadına yaaaa herkes biri zor kaldırıo bu maşallahhh yaniii.8 ne demek yaa bu 8ide yapar 10 uda gerçiii

seda sayan hanım efendi ilişkilerinin olmadığını inkar ede ede bir hal olmuştu.

aa bu adamın karısı çıkıp sedaya yalvarmamışmıydı, o da ilişkim yok demişti. ben öyle şey yaparmıyım diyordu. doğrumuymuş yani...

vay be kadın evliliğe doymadı böyle ünlü bir kadın nasıl güvenip netten tanısıyor anlamış değilim
adam evli diye biliyorum Allah akıl versin bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…