Ünlü sanatçıdan bomba açıklama!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Zerrin Özer: "Türkiye'deki erkeklerin yarısı biseksüel..."
Sitene Ekle

Ünlü sanatçı Zerrin Özer'den olay yaratacak açıklamalar. Mesut Yar'ın programına katılan ünlü sanatçı ilginç açıklamalarda bulundu. Program ilginç anlara sahne olurken Özer'in açıklamaları geceye damgasını vurdu. Kadın-erkek ilişkilerinin konuşulduğu anlarda Zerrin Özer, "Hiçbir şekilde kimseyle birlikte olmak gibi bir niyetim yok. Ben hayatımda kendime yetebiliyorum artık, sevginin var olduğuna inanmıyorum. Ayrıca şunu söyleyeyim Türkiye Cumhuriyeti'nde erkeklerin yüzde ellisi biseksüel" diyerek gecenin bombasını patlattı.

bunu bılmesı ıcın ılle yasamıs olmasına gerek yok kı goruyoruz duyuyoruz cevremızden elı yuzu duzgun cogu erkek bıseksuel

Yüzde kaçtır bilemem, öyle oran verecek durumda değilim ama ülkemizde biseksüellerin azımsanmayacak bir oranda olduğunu biliyorum, çoluk çocuğa karışmış, mutlu aile babası portresi çizip kendi gibi insanlarla neler neler yapanlar var. Hiç ummadığım insanların biseksüel olduğunu duyunca epey bir şoka girmiştim

Benim hiç duyduğum, gördüğüm biseksüel erkek yok. Bu haberi görünce çevremdeki erkeklerden Şüphe duymaya başladım.
Acaba budamı, ya o, peki ya şu..... Ay kafamda deli Düşünceler

Benim hiç duyduğum, gördüğüm biseksüel erkek yok. Bu haberi görünce çevremdeki erkeklerden Şüphe duymaya başladım.
Acaba budamı, ya o, peki ya şu..... Ay kafamda deli Düşünceler
Görünce anlamazsın gunnur, anlaşılmıyor, bakınca gayet kibar evli barklı çocuk sahibi insan diye düşünüyorsun ama sonra bir öğreniyorsun ki
Beni dumura uğratan çok tanıdık var, yani öyle söyleyince hadi canım sen uyduruyorsun diyorsunda sonra birkaç şeyini yakalayınca Tövbe tövbeee

Yurtdışındayım, burda insanları az çok tiplerinden, hareketlerinden, giyim tarzlarından ayırt edebiliyorsun. Ama ne bileyim Türk erkekleri bana hep taşfırın, delikanlı Havası veriyorlardı. Artık şüpheliyim...

zaten o hava'yla geziyor'lar ama iste insan'ların tercih'lerini biz bilemiyoruz , anlayamıyoruz..
neler neler anlatırdım ama site kaldırmaz ..

evli olduğu halde baska erkeklerle bişeyler mi yapıyolar ee eşleri naapıyo ki bu durumda nasıl olcak ki o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…