• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin gözlük modelleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.108
31.049
1.123
61
Konya
Güneş kendini göstermeye başladı. Nasıl gözlük alacağım ? Bu yıl hangi gözlükler trend? sorularına cevap bulmak isteyenlerin sayısı yaz mevsimi yaklaştıkça artıyor. Gözlük satın alırken satın alan kişilere göre öncelikler farklılaşıyor. Kimileri model, kimileri gözlüğün cam kalitesi, kimileri de fiyat konusunda detaycı oluyorlar. Bu detayların hepsinin bir arada bulmak zor hem ucuz, hem sağlıklı ve şık bir model… 2009 yazının gözlük modellerini bu ve bu haberimde yazmıştım. Peki ünlüler hangi gözlükleri tercih etti. Şimdi onlara göz atalım.
2008 yazında tercih edilen büyük çerçeveli gözlükler ve wayfarer gözlükler ünlüler tarafından çok benimsenmiş olacak ki bu yılda aynı modellerden vazgeçmiyorlar.​

Fergi’nin tercih ettiği gözlük kullanılması cesaret isteyen bir model. Çok az yüz tipine uygun olan bu model kaş yapısı keskin ve kalkık olanlar için ideal.
Hayden Panettiere’nin gözlüğü geçen yıl sıkca rastaladığımız bir model idi. Bu yılda bu tür modellere trendler arasında yer alıyor.
Megan Fox’un tercihi Polis modeli gözlükler bu yıl tekrardan trend ve klasik gözlükler arasında olan bu modelin hiçbir zaman kullanımı demode olmayacak.
Dilerim bu modelin arasından kendinize uygun olan ya da bu gözlük tam bana göre! dediğiniz model olmuştur. Benim bu yıl ki tercihimi merak edenlere John Lennon stili gözlük olduğunu söylemek istiyorum. Bol güneşli günlere…
seraplamoda.com

Drew Barrymoore gibi mavi çerçeveli bir gözlük istiyorum:32:

Son düzenleme:
Back
X