• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri ünt ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
96
Isparta
ünt ürünleri kullanan var mı? Nem maskeleri - temizleyicileri - tonikleri içerik olarak güzele benziyoo .. Kulanan varsa burda paylaşalım.......:54:

tatlım ben de ünt ün kendimce çıkardığım bir seti var...sonra ürünleri ayrıntılı yazarım.ürünler çok çok çok güzel.hele bir exfoliatorü var,müthiş ötesi.daha sonra hangi ürünelr olduğğunu yazarım ama cidden düzenli kullanımda hem cilt rengini düzenliyo hem de benim gibi sivilceye meyilli geniş gözenekkli bir cilti normal güzel bir cilt yapıyor:52::9:

tatlım ben de ünt ün kendimce çıkardığım bir seti var...sonra ürünleri ayrıntılı yazarım.ürünler çok çok çok güzel.hele bir exfoliatorü var,müthiş ötesi.daha sonra hangi ürünelr olduğğunu yazarım ama cidden düzenli kullanımda hem cilt rengini düzenliyo hem de benim gibi sivilceye meyilli geniş gözenekkli bir cilti normal güzel bir cilt yapıyor:52::9:

ay çook sevindim .. sonunda biri cevap yazmış... hangi ürünlerini kullanıyosun merak ettim.. ayrıntılı olarak yazz mutlaka... yorumunu beklicem ..byess:54::54:

hala kullanıyormusunuz? başka ürünlerini de kullandıysanız yorum bekliyoruz ...... :)

Ben kullanıyorum çok memnunum üstelik süper haber artık Türkçe sayfalarını da açmışlar ve Türkiyeden direkt gümrüksüz gönderi yapıyorlar 2 gün önce sipariş verdim bugün elimde:)

Back
X