• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamadigim !

lay_lay_lom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
62
0
36
Aslinda konuya nerden baslicam, ne dicem tam olarak bilmiorum..
Galiba sadece icimi dokmek istiorum..
Ayrildik , bitti ! Koskocaman 3 sene uctu gitti.. Oysa ne cok severdi beni, hatalarim oldu ona karsi ama bende hep sevdim.. Tek sevdgim, ilk sevdigimdi benim.. Cocuklugum, genclige ilk adimlarim hep onun ellerinde gecti.. Yeri geldi birlikte agladik birbirmize sarilarak.. Ben ona herseyimsin derdim, hissederek.. Cunki o hem sevglm hem arkdsm hem sirdasim herseyimdi.. Uzaklik tek dusmanimizdi, aramizda daglar ucurumlar vardi.. Ama ona ragmen sevdik hep... Peki ya sonuc ? Peki ya elimizde ne kaldi o buyuk asktan ? koskocaman bi bosluk ! bitti iste..
Ben atlatamadim yediremedim henuz ayriligi.. Arada bi yaziorum hala ona, o cvb vermio.. Olsun ..
Kimbilir suan napio ? Kime askim dio, kimi koymus benim yerime beni unutabilmismidir acaba :( Bilmiorum.. Mutlu oslun...

ne kadar oldu ayrılalı,sebebini sorsam ayıp etmiş olurmuyum..umudunuzu yitirmiş gibisiniz belki geri dönüşü olabilir neden olmasın..Allah sabrınızı arttırsın..​

Ayrilali bir ay olacak,, Ayrilma nedenimize gelince... Cok garip ama birbirmizi okdr sevmemize ragmen bi okdrda kirdik, kirildik, yiprandik... Uzaklik bitirdi bizi, sorunlarimizi cozemez hale gelmistik artik..

Ayrilali bir ay olacak,, Ayrilma nedenimize gelince... Cok garip ama birbirmizi okdr sevmemize ragmen bi okdrda kirdik, kirildik, yiprandik... Uzaklik bitirdi bizi, sorunlarimizi cozemez hale gelmistik artik..[/QUOT

Gerçekten sevenler ayrılmaz,bak sen mesaj atıyorsun cevap vermeyen o,demekki o daha az sevmiş,eğer seviyorsa seni muhakkak birgün cevap atar:1closedeyes:

Bizde ayrıldık 1 ay önce uzaklık ilişkiiyi çok yıpratı yaa... Şuanda kendisi pişman msjlar atıo ama ben atmıyorum sadece kafam karısıo düşünüyorum demekki o daha çok sevmis beni.. Bende napıcamı bilmiorum

Birini tekrar sevdiğinde bunları düşünmezsin...
Belki ilk olduğu için aklının bir köşesinde olur ama onun yerini dolduracak birini bulduğunda herşey yoluna girecektir.
Allah yardımcınız olsun.yerimseniben

Aslinda konuya nerden baslicam, ne dicem tam olarak bilmiorum..
Galiba sadece icimi dokmek istiorum..
Ayrildik , bitti ! Koskocaman 3 sene uctu gitti.. Oysa ne cok severdi beni, hatalarim oldu ona karsi ama bende hep sevdim.. Tek sevdgim, ilk sevdigimdi benim.. Cocuklugum, genclige ilk adimlarim hep onun ellerinde gecti.. Yeri geldi birlikte agladik birbirmize sarilarak.. Ben ona herseyimsin derdim, hissederek.. Cunki o hem sevglm hem arkdsm hem sirdasim herseyimdi.. Uzaklik tek dusmanimizdi, aramizda daglar ucurumlar vardi.. Ama ona ragmen sevdik hep... Peki ya sonuc ? Peki ya elimizde ne kaldi o buyuk asktan ? koskocaman bi bosluk ! bitti iste..
Ben atlatamadim yediremedim henuz ayriligi.. Arada bi yaziorum hala ona, o cvb vermio.. Olsun ..
Kimbilir suan napio ? Kime askim dio, kimi koymus benim yerime beni unutabilmismidir acaba :( Bilmiorum.. Mutlu oslun...

Çok da geçerli bir sebep yokmuş ayrılığınıza, bana daha çok "yorgunluk" gibi geldi...

Siz de ona ulaşmaya çalışmayı bırakın bir süre, gerçekten rahatsız olursa yokluğunuzdan o sizi arayacaktır...

Zaten ilişkiniz yıpranarak, kırarak, kırılarak bu hale gelmiş, ısrarcı davranarak kalan olumlu yanları da tüketmeyin...

Zaman her şeyin ilacı, ya sizi bir araya getirir tekrar ya da unutmanızı sağlar, müdahalede bulunmaya çalışmayın, bekleyin... :kahve:

Saolun guzel yorumlariniz icin.. Evt yanlis oldugunu bile bile ona yaziordum ama artik yapmiorum zorda olsa kendime hakim oluorum.. Bide beni cok severdi ugruma ölurdu , hani nerde ?

Çok iyi yapmıssın mesaj atmayı bırakmakla hatta face ten msnden hepsinden sil çünkü orda paylaştıgı en ufak şeyi kendi üstüne alınırsın bugün ne yapmıs ne paylaşmıs die merak edersin bazen boş yere üzülürsünn en iyisi bu yaşadım biliyorum.Silerken zor oluuyo ama o silmeden sen sila.s

tut kendini bir şey yapma bende ayrıldım bugün 13 günü nedenide uzaktık bizde sizin gibi çok yıprandık ama bizimkisi tek uzaklık değilde ufak bir tartışmamızdan konu büyüdü ve baktım olcak gibi değil gözümü karartıp bitti diye yazdım ALLAH biliyor ya hala çok seviyorum ama çok yoruldum şimdi ise zaman ya zamanla tekrar barışırız bilmiyorum ya da unuturuz birbirimizi ama unutmak çok zor oluyor dayanamıyor insan sabah uyandığında akşam yattığında yemek yediğinde hep o hep o...

canım sana sadece mani gibi gelen ama gerçek bir söz söylüycem
seven unutmaz
unutan sevmemiştir
sevipte unutan
sevmeyi bilmemiştir
önüne bakmaya çalış..dicem zamanla bakıcaksın zaten..zamanla alışıcaksın..hele ki bir başkası çıkınca hayatına anlam gelecek ama unutulmazzz.çünkü sen gerçekten sevmişsin.

Back
X