Merhaba kızlar. Nasıl anlatsam bilmiyorum 3 yıllık bi ilişkim vardı ayrılıp barışmamıza rağmen birbirimizi çok seviyoduk.Ama çok kavga ediyoduk.Ayrılmamızın sebepleri çok fazla.En önemlisi de anlaşamamız.Severek ayrıldık denebilir.zaten hep beni üzdüğünü düşünüp geri dönmeyen tiptendi.Çok gururluydu ayrıca.O askere gitti gittikten sonra 3 kere aradı sadece.Bir kere de msj attı biraz tersledim.Ondan sonra hiç aramadı.Aylar geçti bi gece duramadım salak gibi onu unutamadıgımı söledim.Msj iletilmez sandım ama iletimiş, ertesi gün telefon arkadasımdaydı kontorum yok kapatıcam teli ztn kib.. yazmış.bende peki anladım hiç atmadım farzet sende kib yazdım ve hattı kırdım
feysimi kapadım elimden ne geliyo yaptım.Ama yinede hep takip ettim feysini.Anlamlı sözler şarkılar fln paylaşıyodu.Beni unutamadıgını biliyodum ama artık olmayacagını bildiği için dönmeyeceğini de biliyodum.Askerden geldi yine her gece içiyodu sözler şarkılar filan.. daha az önce ilişki oldgunu gördüm
moralim çöktü resmen kızlar napıcam ben.. kendimi toparlamam lazm ama nasıl.. ztn küçük bi yerde yaşıyorum fazla arkdasım da yok zaman geçmiyor gibi oof