Unutamamak

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
mrba

Hemen konuya girmek istiyorum.

Arada gecmisimden kalan birseyler aklima gelince uzuluyorum , agliyorum.. ruyalarima girip aglayarak uyaniyorum. Ailemlen ilgili. Annem, babam.
Haksizliga cok ugramistim. Ama cok sukur gecti hepsi. Sanki rabbim cimbiz gibi ordan alip huzurlu bir yere birakti beni. Evlendim. Esim ile cok mutluyuz.

Ama biturlu gecmisimi birakamiyorum.. biraksam iste ruyalarima giriyor.
Ne yapabilirim bunun icin. Esim yasadiklarimi bilmiyor. Ama belki baska biriyle bunlari konusup rahatlatirmi?

psikolojik destek alabilirsiniz doktordan.
çok güvendiğiniz bi arkadaşınız varsa onla da paylaşabilirsiniz, tabi eşinizle de.
ya da buraya yazıp rahatlayabilirsiniz.
aklınızı meşgul edecek türlü şeyler bulabilirsiniz. iş olur hobi olur.

Eşinizle paylaşmayin kesinlikle. Paylaşinca arkasinda ailesi yok zaten ben buna istedigim zulmü kötülügü yaparim çekmek zorunda diye düşünüyorlar. Bende ailemden çok kötü şeyler gördüm ben tedavi oluyorum ilaç tedavisi

Mutlu bir evliliğiniz var mutluluğunuz daim olsun :) siz evinizle eşinizle ilgilenin
Geçmişte yaşamayın olan olmuş
Boş yere kendinizi yemeyin

Bende herkes gibi psikologa gitmeni tavsiye ederim kimin neler yasadigini kimse bilemez bazen en iyi yardim psikolog oluyor..

Mutlu bir evliliğiniz var mutluluğunuz daim olsun :) siz evinizle eşinizle ilgilenin
Geçmişte yaşamayın olan olmuş
Boş yere kendinizi yemeyin

Ellimde olan birsey degil, aklima geliyor bazen. Ruyalarima giriyor. Ama normalde cok mutlu guler yuzlu bir insanim. Ama yaralarim var gitmiyor. Keske unutabilsem.. aklima geldikce gozlerimden yas akiyor kendimi asla tutamam bu konuda

Sirf ailenle gecmisinle alakali mi verdiler bu ilaci doktor?
Bendede var gelip giden bir depresiyon ama ilac kulanmak istemem
Yoo ailemle ilgili birsey anlatmadim bile doktora yasadigim rahatsizliklari kaygilarimi anlattim. Kullanmazsan sen bilirsin

Ellimde olan birsey degil, aklima geliyor bazen. Ruyalarima giriyor. Ama normalde cok mutlu guler yuzlu bir insanim. Ama yaralarim var gitmiyor. Keske unutabilsem.. aklima geldikce gozlerimden yas akiyor kendimi asla tutamam bu konuda

Bilinçaltınıza yerleştirmissiniz çünkü, güçlü olun.
Sizi oyalayacak meşgaleler bulun geçmişle yaşanmaz bu sizi istemeden kırıcı kinci bir insana cevirir.

Dr a gidip Yardım alabilirsiniz.

Unutamamış olmanız zamanında kimseyle paylaşamadığınızı gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…