Unutamıyorum ne yapmam lazım?

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Nişanlımdan ayrıldım altı ay önce. Çok problemlerimiz vardı belki hatırlayanlar çıkar. Görev yaptığım şehre gelmedi düğüne bir bir ay kala nişan attığımızdan bahsetmiştim detaylı bir şekilde. Ailem yanıma geldi buraya taşındılar. Silmiştim her yerden. Eylül gibi birisiyle tanıştım ama eskiyi unutturuyordu mutluydum o yüzden eski nişanlım aklıma bile gelmiyordu. Ancak yeni tanıştığım kişi benden soğuduğunu heyecanını kaybettiğini söyledi. Onunla da olmadı. Şimdi ben rüyamda sürekli eski nişanlımı görüyorum istisnasız her gece görüyorum. Whatsaptan tekrar son görülmesine bakmaya başladım kafayı yicem. Neden ilişkide dikiş tutturamıyorum. Hayatımda biri olmayınca zevk alamıyorum bu bir sorun mu acaba? Tek başıma neden mutlu olamıyorum neden birine ihtiyaç duyuyorum, çevremde herkes evlendi ben de yuva kurmak istiyorum ama nasip olmuyor bir türlü. Hayat enerjimi nasıl yükseltebilirim neler yapabilirim tavsiye yazar mısınız bana ?

Bu şekilde olmaz. Daha ye ayrılmışsınız hem de evlilikten dönmüşsünüz yeni bir ilişkiye kalkışıyorsunuz. Daha toparlanamamışken başka birini yeniden tanımak, sevmek, alışmak çok yorucu değil mi?
Kendinize zaman verin.
Ne güzel aileniz de bırakmamış sizi yanınıza gelmiş onlarla vakit geçirin.
Arkadaşlarınızla daha sık konuşun boşluklarınızı doldurun. Erkeksiz yaşayamayan kadınlardan olmayın lütfen

hayatınızda biri olup zevk alamayacağınıza biri olmayıp zevk alamayın daha iyi. insanın keyfini bir başkası kaçırınca daha zor oluyor
ayrıldıysanız demek ki gerçekten bitirmişsiniz, en ufak boşlukta yerine geri koymaya çalışmayın

hayatınızda biri olup zevk alamayacağınıza biri olmayıp zevk alamayın daha iyi. insanın keyfini bir başkası kaçırınca daha zor oluyor
ayrıldıysanız demek ki gerçekten bitirmişsiniz, en ufak boşlukta yerine geri koymaya çalışmayın
Ayrıldım ama kafamda bitiremiyorum boşlukta olduğum için aklıma geliyor bunun farkındayım ama sürekli başkasını aramak mutlu olmak için , bu hiç sağlıklı bir düşünce değil nasıl değiştireceğim bu düşüncemi nasıl toparlanacağım bilmiyorum

Bu şekilde olmaz. Daha ye ayrılmışsınız hem de evlilikten dönmüşsünüz yeni bir ilişkiye kalkışıyorsunuz. Daha toparlanamamışken başka birini yeniden tanımak, sevmek, alışmak çok yorucu değil mi?
Kendinize zaman verin.
Ne güzel aileniz de bırakmamış sizi yanınıza gelmiş onlarla vakit geçirin.
Arkadaşlarınızla daha sık konuşun boşluklarınızı doldurun. Erkeksiz yaşayamayan kadınlardan olmayın lütfen
Evet çok haklısınız yorumunuz içim teşekkür ederim

Size eskiler lazım degil, herhangi biri olsada olur anladıgım kadarıyla.. boşta kalmayı sevmıyorsunuz herhalde.. Ama mutlu olmak için evlenilmez, bir mutlulugun varsa onu evlilikle taçlandırırsın..

Ayrıldım ama kafamda bitiremiyorum boşlukta olduğum için aklıma geliyor bunun farkındayım ama sürekli başkasını aramak mutlu olmak için , bu hiç sağlıklı bir düşünce değil nasıl değiştireceğim bu düşüncemi nasıl toparlanacağım bilmiyorum
zamanı geldiğinde ve siz aramaya bile kalkmadan hayatınıza sizi mutlu eden biri girecektir eminim
kimseyi kendi duygularınız için oyalamayın bence çünkü illa hayatımda biri olsun derseniz o insanlarla daha mutsuz olursunuz

Size eskiler lazım degil, herhangi biri olsada olur anladıgım kadarıyla.. boşta kalmayı sevmıyorsunuz herhalde.. Ama mutlu olmak için evlenilmez, bir mutlulugun varsa onu evlilikle taçlandırırsın..
Başka biriyle tanışmadan önce böyle düşünmüyordum. İyi gidiyordu ama zaman zaman kıyaslama yapıyordum, bu yüzden bu kişiyle de olmadı. Evet , ben mutlu olmak için evlilik istiyorum sanırım

Hayat enerjisi kara borsa be gülüm.
Bulan haber versin ne kadarsa odemeye raziyim alacam bende.

Diger mevzuna yorum yapamicam :KK14:

zamanı geldiğinde ve siz aramaya bile kalkmadan hayatınıza sizi mutlu eden biri girecektir eminim
kimseyi kendi duygularınız için oyalamayın bence çünkü illa hayatımda biri olsun derseniz o insanlarla daha mutsuz olursunuz
İnşallah öyle olur ama dediğiniz gibi başka birini oyalama gibi bi durum yaşatmadım, yara bandı gibi kullanma durumu olmadı, sanırım bu şekilde algılanmış

Boşlukta olduğunuz için aklınıza geliyor işte fazla anlam yüklemeyin. Yeni birisi daha olsa yine umurunuzda olmayacak

Ben de tam tersiyimdir ,biriyle bittigi zaman yillarca yalniz kalirim. Bence sizinki bir psikolojik problem bunu kesinlikle uzmek icin soylemiyorum lutfen yanlis anlamayin. Benimki de anormal yillarca yoluma bakamiyorum.Unutamadigimdan degil, yeni birini hayatima zor dahil edebiliyorum. Ben bu surecte devamli yuruyuse,spora ,kitaplara vermistim kendimi. Tam olarak kendimi tamamladigimi dusundugumde nisanlimla tanistim. Bence bir sure oyalanacak seyler bulun ve bu seyleri hobi haline getirmeye calisin. Belli bir sure sonra eminim kendi kendinize yetneye baslayacaksiniz.

Ben de tam tersiyimdir ,biriyle bittigi zaman yillarca yalniz kalirim. Bence sizinki bir psikolojik problem bunu kesinlikle uzmek icin soylemiyorum lutfen yanlis anlamayin. Benimki de anormal yillarca yoluma bakamiyorum.Unutamadigimdan degil, yeni birini hayatima zor dahil edebiliyorum. Ben bu surecte devamli yuruyuse,spora ,kitaplara vermistim kendimi. Tam olarak kendimi tamamladigimi dusundugumde nisanlimla tanistim. Bence bir sure oyalanacak seyler bulun ve bu seyleri hobi haline getirmeye calisin. Belli bir sure sonra eminim kendi kendinize yetneye baslayacaksiniz.
Teşekkür ederim ben de deneyeyim

Hayat enerjimiz biriyle beraber olmamiza bagliysa,hayattan dert tasadan baska bi sey alamayiz.Hayatınizin,sagliginizin kiymetini bilin.

Tek başıma neden mutlu olamıyorum neden birine ihtiyaç duyuyorum, çevremde herkes evlendi ben de yuva kurmak istiyorum ama nasip olmuyor bir türlü.
Bak canim bu evlilik istegi sana hata yaptiriyor, yapma. Mutlaka evlenmeliyim diye gururunu ikinci plana atiyorsun. Evlilik amac degil sonuc. Amacin sevilmek, deger gormek olmali. Bence psikolojik yardim almalisin.

Görev yaptığım şehre gelmedi düğüne bir bir ay kala nişan attığımızdan bahsetmiştim detaylı bir şekilde. Ailem yanıma geldi buraya taşındılar.

mesela ben olsam ne yapardım

ailemi asla yanımda istemezdim

tüm zorluğu kendim göğüsler, önce dibe batar sonra çıkardım

şu an sizde onla olsaydık böyle olacaktı hissi var ailem bana destek oluyor diyorsunuz ya işte orada ben desteğe ihtiyaç duyuyorum demek ki hissi var

o hislerden arınıp kendinizi toparlayıp eski nişanlım mı vardı benim bir zamanlar kıvamına gelemeden ilişkiye başlamayın

cidden 6 ay önce nişan atıp Eylül de ilişkiye başlamak çok erken

özetle önce yalnız olduğunuzu kabullenin eski nişanlının numarasını vs silin

sonra ona dair şeyleri düşünmeyin

Back
X