- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Ayrıldım ama kafamda bitiremiyorum boşlukta olduğum için aklıma geliyor bunun farkındayım ama sürekli başkasını aramak mutlu olmak için , bu hiç sağlıklı bir düşünce değil nasıl değiştireceğim bu düşüncemi nasıl toparlanacağım bilmiyorumhayatınızda biri olup zevk alamayacağınıza biri olmayıp zevk alamayın daha iyi. insanın keyfini bir başkası kaçırınca daha zor oluyor
ayrıldıysanız demek ki gerçekten bitirmişsiniz, en ufak boşlukta yerine geri koymaya çalışmayın
Evet çok haklısınız yorumunuz içim teşekkür ederimBu şekilde olmaz. Daha ye ayrılmışsınız hem de evlilikten dönmüşsünüz yeni bir ilişkiye kalkışıyorsunuz. Daha toparlanamamışken başka birini yeniden tanımak, sevmek, alışmak çok yorucu değil mi?
Kendinize zaman verin.
Ne güzel aileniz de bırakmamış sizi yanınıza gelmiş onlarla vakit geçirin.
Arkadaşlarınızla daha sık konuşun boşluklarınızı doldurun. Erkeksiz yaşayamayan kadınlardan olmayın lütfen
zamanı geldiğinde ve siz aramaya bile kalkmadan hayatınıza sizi mutlu eden biri girecektir eminimAyrıldım ama kafamda bitiremiyorum boşlukta olduğum için aklıma geliyor bunun farkındayım ama sürekli başkasını aramak mutlu olmak için , bu hiç sağlıklı bir düşünce değil nasıl değiştireceğim bu düşüncemi nasıl toparlanacağım bilmiyorum
Başka biriyle tanışmadan önce böyle düşünmüyordum. İyi gidiyordu ama zaman zaman kıyaslama yapıyordum, bu yüzden bu kişiyle de olmadı. Evet , ben mutlu olmak için evlilik istiyorum sanırımSize eskiler lazım degil, herhangi biri olsada olur anladıgım kadarıyla.. boşta kalmayı sevmıyorsunuz herhalde.. Ama mutlu olmak için evlenilmez, bir mutlulugun varsa onu evlilikle taçlandırırsın..
İnşallah öyle olur ama dediğiniz gibi başka birini oyalama gibi bi durum yaşatmadım, yara bandı gibi kullanma durumu olmadı, sanırım bu şekilde algılanmışzamanı geldiğinde ve siz aramaya bile kalkmadan hayatınıza sizi mutlu eden biri girecektir eminim
kimseyi kendi duygularınız için oyalamayın bence çünkü illa hayatımda biri olsun derseniz o insanlarla daha mutsuz olursunuz
Boşlukta olduğunuz için aklınıza geliyor işte fazla anlam yüklemeyin. Yeni birisi daha olsa yine umurunuzda olmayacakAyrıldım ama kafamda bitiremiyorum boşlukta olduğum için aklıma geliyor bunun farkındayım ama sürekli başkasını aramak mutlu olmak için , bu hiç sağlıklı bir düşünce değil nasıl değiştireceğim bu düşüncemi nasıl toparlanacağım bilmiyorum
Teşekkür ederim ben de deneyeyimBen de tam tersiyimdir ,biriyle bittigi zaman yillarca yalniz kalirim. Bence sizinki bir psikolojik problem bunu kesinlikle uzmek icin soylemiyorum lutfen yanlis anlamayin. Benimki de anormal yillarca yoluma bakamiyorum.Unutamadigimdan degil, yeni birini hayatima zor dahil edebiliyorum. Ben bu surecte devamli yuruyuse,spora ,kitaplara vermistim kendimi. Tam olarak kendimi tamamladigimi dusundugumde nisanlimla tanistim. Bence bir sure oyalanacak seyler bulun ve bu seyleri hobi haline getirmeye calisin. Belli bir sure sonra eminim kendi kendinize yetneye baslayacaksiniz.
Bak canim bu evlilik istegi sana hata yaptiriyor, yapma. Mutlaka evlenmeliyim diye gururunu ikinci plana atiyorsun. Evlilik amac degil sonuc. Amacin sevilmek, deger gormek olmali. Bence psikolojik yardim almalisin.Tek başıma neden mutlu olamıyorum neden birine ihtiyaç duyuyorum, çevremde herkes evlendi ben de yuva kurmak istiyorum ama nasip olmuyor bir türlü.
Görev yaptığım şehre gelmedi düğüne bir bir ay kala nişan attığımızdan bahsetmiştim detaylı bir şekilde. Ailem yanıma geldi buraya taşındılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?