UNUTAMIYORUM!!!

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Kızlar yine ben..
Yeni bir problem Yok, ama olanı hazmedemiyorum..
Tek dertleştiğim, sıkıntımı anlattığım yer burası.
Kızlar ben Kınada eşimin o kadına olan bakışlarını unutamıyorum ya, ben bunu nasıl sineye çekeceğim, nasıl hiç böyle birşey yokmuş gibi davranacağım?
Kendime o kadar çok zarar veriyorum ki.. stres sıkıntıdan dudaklarım uçukladı, yüzüm alnım hep sivilce oldu çıktı.. bunlar dışa vuranlar.. ya içime vuranlar??
Konuyu gündeme getirmiyorum, o şakalaşmaya çalışırsa karşılık veriyorum, ama gülümseyişlerimin altında hep kırgınlık saklı..
Ve hala kıyafetlerim yüzünden tartışma çıkarıyor, ne zamana kadar katlanabilirim bilmiyorum.. Benim karakterim ne bu kuşku ile yaşamaya ( o kadına ne gözle baktı ) ne de kıyafet vs. Konularında bu kadar kısıtlanmaya müsait..
Ama işte şımarıklık mı ediyorum? Ellerde neler var diye bekliyorum...
Kızlar bana bir akıl verin ne olur nasıl davranayım, belki yanlış bilmiyorum ama ben de ona bu kuşkuyu yaşatmak istiyorum.. çünkü günlerdir nasıl yaşadığımı bir ben biliyorum..
O uykusunu uyurken benim arkam dönük ağlayışlarımı, ve dahası birçok şeyi..
Gözlerimden seller boşalırcasına yazıyorum.. lütfen yargılayacaklar yazmasın,.. yardıma gerçekten muhtacım...

Bence eşini karşına alıp konuşmalisin. Ben neler görüyorum eşi olmayınca ağzı açık bakan adamlar sonra bir bakıyorum yanında kilolu es tabiki bu aldatmak için asla bir sebep değil kendize çeki düzen verin bakımlı olun ve alıp karşınıza konuşun başka bir çıkar yolu yookki

Bir üye vardı, kocasına misilleme yapmak için arkadaşına bacak şov yapmıştı, aman diyim.:bicak:

Güvenmediğiniz adamla evli kalmayın diyeceğim de siz de çok makul sayılmazsınız. Adama bir bakış yüzünden yapmadığınızı bırakmadınız. Bir uzmanla görüşün bence.

Ben şunu anladım. Bekârken ağladığın zaman göz yaşlarını silerker fakat evliyken ağladığın zaman daha çok üstüne gelirler. Nedenini çözmüş değilim.
Bu yüzden ağlamayı bırakın! Kararlı ve net durup alın karşınıza her şeyi söyleyin.
O bir şeyler dedikçe siz daha net ve kararlı olun!
Mutsuzken mutluymuş gibi yapmayın, içinize atmayın!
Bırakın o sabahlara kadar uyuyamasın.

Bence eşini karşına alıp konuşmalisin. Ben neler görüyorum eşi olmayınca ağzı açık bakan adamlar sonra bir bakıyorum yanında kilolu es tabiki bu aldatmak için asla bir sebep değil kendize çeki düzen verin bakımlı olun ve alıp karşınıza konuşun başka bir çıkar yolu yookki

Ya İnanın etraf tarafından beğenilen biriyim,vücudum desem 48 kg gayet düzgün bir fiziğim var, fazla 1 gr yağ Yok..
Eşim de beni çok beğenirdi..

Bir üye vardı, kocasına misilleme yapmak için arkadaşına bacak şov yapmıştı, aman diyim.:bicak:

Güvenmediğiniz adamla evli kalmayın diyeceğim de siz de çok makul sayılmazsınız. Adama bir bakış yüzünden yapmadığınızı bırakmadınız. Bir uzmanla görüşün bence.
:oha: :skandal:

Ben şunu anladım. Bekârken ağladığın zaman göz yaşlarını silerker fakat evliyken ağladığın zaman daha çok üstüne gelirler. Nedenini çözmüş değilim.
Bu yüzden ağlamayı bırakın! Kararlı ve net durup alın karşınıza her şeyi söyleyin.
O bir şeyler dedikçe siz daha net ve kararlı olun!
Mutsuzken mutluymuş gibi yapmayın, içinize atmayın!
Bırakın o sabahlara kadar uyuyamasın.

Önceki konumu okudunuz mu bilmiyorum, kına ile ilgili olan.. olay orda başladı ve devamında olaylar olaylar..

Ya böyle bu kadar sıkıntı çekerek kendinize ciddi zararlar verene kadar devam edeceksiniz. Yada en uygun olduğuna inandığınız bir zamanda eşinizi karşınıza alıp olabildikçe sakin bir tavırla yanlış anlaşılmaya ihtimal vermeden güzelce konuşup konuşmanın neticesine göre bi yön çizeceksiniz. Neden içinize atıp bu kadar sıkıntı çekmeyi tercih ediyorsunuz ki? Bundan önceki konuyu okumadım ama gidip düzgün bi şekilde rahatsızlığınızı dile getirseniz konuşsanız hem sizin için hemde evliliğiniz için daha iyi olmaz mı? Kıyafet kısıtlama konusundada ona ne kadar yıprandığınızı hem sözle hemde yaşayarak gösterin onunla mutlu olmak istediğinizi ama küçük gibi gözüken sorunların sizi mutsuz ettiğini bu durumun böyle devam ederse evliliğinizide olumsuz etkiliceğini anlatmaya çalışın. Ve asla bişeylerin intikamını almalıyım diye düşünerek size zarar veren bişeyi karşınızdaki insana yaparak anlamasını beklemeyin işin içinden çıkamıcağınız hatta Belkide telafi etmesi çok zor bi durumun içinde kendinizi bulmanız mümkün

Önceki konumu okudunuz mu bilmiyorum, kına ile ilgili olan.. olay orda başladı ve devamında olaylar olaylar..

Biliyorum okumuştum o yüzden diyorum. Taviz vermeyin.
Eğer siz onun istemediği kıyafeti giymiyorsanız.
O da sizin istemediğiniz şeyleri yapamaz!
Evlilik tek taraflı değil.

yaaa demeyeyim diyorum diycem bende bakıyorum güzel biri görünce için gittiğinden değil gerçekten güzel olduğundan yani Esinizde bakmış olabilir diyecektim ama sana şunu giyme bunu giyme diyip üstüne gider süzerek bakarsa birine herkes bozulur ama bu kadar sorun etme artık bide aynı şeyi yaşatma falan

Ya böyle bu kadar sıkıntı çekerek kendinize ciddi zararlar verene kadar devam edeceksiniz. Yada en uygun olduğuna inandığınız bir zamanda eşinizi karşınıza alıp olabildikçe sakin bir tavırla yanlış anlaşılmaya ihtimal vermeden güzelce konuşup konuşmanın neticesine göre bi yön çizeceksiniz. Neden içinize atıp bu kadar sıkıntı çekmeyi tercih ediyorsunuz ki? Bundan önceki konuyu okumadım ama gidip düzgün bi şekilde rahatsızlığınızı dile getirseniz konuşsanız hem sizin için hemde evliliğiniz için daha iyi olmaz mı? Kıyafet kısıtlama konusundada ona ne kadar yıprandığınızı hem sözle hemde yaşayarak gösterin onunla mutlu olmak istediğinizi ama küçük gibi gözüken sorunların sizi mutsuz ettiğini bu durumun böyle devam ederse evliliğinizide olumsuz etkiliceğini anlatmaya çalışın. Ve asla bişeylerin intikamını almalıyım diye düşünerek size zarar veren bişeyi karşınızdaki insana yaparak anlamasını beklemeyin işin içinden çıkamıcağınız hatta Belkide telafi etmesi çok zor bi durumun içinde kendinizi bulmanız mümkün

Kınada bakma olayını en son konuştuğumuzda hala kıyafetine, oynayışına vs baktığını belirtti, ve ben de böyle birşeyin bir daha tekrarlanmamasını, ihanet sadakatsizlik gibi bir şeye asla tahammülüm olmadığını, kesin bir dille belirttim..
Bir daha bu konu açılmadı..
Sizce tekrar mı konuşmalıyım?
Bahsettiğiniz bu konuda nasıl bir konuşma?

Bu kina olayindan sonra sizin bi konunuz daha vardi sanki( yanlis hatirlamiyorsam)

Sizin esinizle ciddi bir konusmaya ihtiyaciniz var

Neden icinize atiyorsunuz duygularinizi
Esinize rol yapmaniz size zarar veriyor

Back
X