Unutamıyorum

Emi3108

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
4
0
1
29
Merhaba kızlar ben yeni uyeyim .iki senelik evliyim oğlum var bitane 10 aylık bnim derdim bı sene önce başladı doğuma yakın eşimin bı kızla konustugunu gördüm telefonunda arkadasiymis öyle söyledi bn uyardım ve knusmamasini syledim çünkü o bnim kuzenimle dahi knusmama karışır.ama doğumdan sonra da yine grdum mesj bu sefer gidicem dedim geldi yalvardı sen gidersen bnim bu ewe tabutum gelir dedi biraz konuşmadım felan ama şimdi aynı konuşuyorz ama bnim güvenim gitti inanamıyorum ona artık bi türlü unutamıyorum çünkü konuştuğu kız ewli olduğunu bilmiyo sylemedi ben kaynanamla beraber oturuyorum ewdeki bütün şeyleri söylemiş ona yatak odası borcuna kadar herşey bı bni ve cocugunu söylememiş sanki ewli değil ve yeni kız arkadaşıyla tanisiyomus gibi bna bnu nasıl yaptı inanamıyorum silemiyrum aklımdan o knuyu unutamıyorum napicam bn..

Gerçekten midem bulandı. Karısı hamileyken, onun bebeğini taşırken böyle yapan adamdan daha ne umuyorsun? Tabutu gelecekmiş. Bide acındırıyor kendini. Pislik herif !

tabutu falan gelmez cnm hiç abartmasın. mesajlara ulaş ve süründürerek boşa derim. inş yapabilirsin.

Madem söylemedi neden siz kızın numarasını alıp arayıp konuştuğun kişi evli ben karısıyım demedimniz yatak odası borcundan bile söz edip evli olduğunu nasıl söylememiş onu da anlamadım ben bekar insanın yatak odası borcu mu olur. Madem boşanmayacaksınız buna cesaretiniz yok biz en yapalım şimdi hem aynı eskisi gibi konuşup hem de unutamıyorum diyorsunuz boşanacaksınız yok yapamıyorsanız dert yanmayacaksınız.

Yapacak biseyim yoktu kaynanam göndermedi zaten kız sevgili gibi konusmuyodu bn aldım zaten kızın numarasını konuştum onla ewli olduguna inanamadi gidemedim işte çocuğumu düşündüm görüşme felan grusmediler knusmadada ilerlemediler yani yeni tanışan erkekle kız gibi zaten bunlarla avuttum kendimi cok af diledi affettrmeye çalıştı kendini gidemedim işte böyle bişey nasıl söylenir bilemedim

Yapacak biseyim yoktu kaynanam göndermedi zaten kız sevgili gibi konusmuyodu bn aldım zaten kızın numarasını konuştum onla ewli olduguna inanamadi gidemedim işte çocuğumu düşündüm görüşme felan grusmediler knusmadada ilerlemediler yani yeni tanışan erkekle kız gibi zaten bunlarla avuttum kendimi cok af diledi affettrmeye çalıştı kendini gidemedim işte böyle bişey nasıl söylenir bilemedim
Gidemezsiniz çünkü en başında herşeyi kabul etmissiniz. Bu devirde kv ile yaşamayı kabul eden kalmamıştır derken sürekli yeni evlilerin kv ile yaşaması beni cok şaşırtiyor. Bir kere affettiniz ve ona o rahatlığı verdiniz. Altına imzami atarım ki ne ilk ne de son olacak.... sizi daha rahat şekilde aldatacak ve siz bunu öğrendiğiniz zaman yine orada kalacak ve eşinizin size olan saygısını tamamen bitireceksiniz. Çünkü bir kere affedip ona yol açtınız. Ağzınızı açtığınız anda size " kendin kabul ettin kızım, gidemezsin bir yere hele bir git çocuğu da elinden alırım " gibi tehditlerde bulunacak....

Bilmiyrum ama öyle bişey olursa giderim çocuğum olsada olmassada zaten bu çok gurur kırıcı bişey bunu kabul ettiğim için bile kendime inanamıyorum nasıl yaptın diyorum gururumu ezdim bırak konuşmayı öyle bir kelime ettiğinde giderim cnku ztn sürekli aklımda

Byle bişey yaptığına bn bile inanamadm cnku öyle biri değildi aklımın ucundan geçmediona gre çok basit ama kızla knustu sadece dertlesmis kızın derdini dinlemiş bu aldatma sayilmiyo yani ona gre

Byle bişey yaptığına bn bile inanamadm cnku öyle biri değildi aklımın ucundan geçmediona gre çok basit ama kızla knustu sadece dertlesmis kızın derdini dinlemiş bu aldatma sayilmiyo yani ona gre

Ohh ne iyii.. Aldatma sayılmıyormuş. İçiniz rahat etmiştir şimdi. Sizde aynısını yapın o zaman. Başkasının derdini dinleyin yada derdinizi anlatın. Aldatma değil sonuçta. Ne olacak kii... Aldatan ben aldattım der mi ? Çok iyi niyetliymiş eşiniz. Ay ne güzel kızın derdini dinlemiş... :oha:

Back
X