Haha çok doğruAldatacak kadar keyfine düşkün adam intihar mı edecek
Gidemezsiniz çünkü en başında herşeyi kabul etmissiniz. Bu devirde kv ile yaşamayı kabul eden kalmamıştır derken sürekli yeni evlilerin kv ile yaşaması beni cok şaşırtiyor. Bir kere affettiniz ve ona o rahatlığı verdiniz. Altına imzami atarım ki ne ilk ne de son olacak.... sizi daha rahat şekilde aldatacak ve siz bunu öğrendiğiniz zaman yine orada kalacak ve eşinizin size olan saygısını tamamen bitireceksiniz. Çünkü bir kere affedip ona yol açtınız. Ağzınızı açtığınız anda size " kendin kabul ettin kızım, gidemezsin bir yere hele bir git çocuğu da elinden alırım " gibi tehditlerde bulunacak....Yapacak biseyim yoktu kaynanam göndermedi zaten kız sevgili gibi konusmuyodu bn aldım zaten kızın numarasını konuştum onla ewli olduguna inanamadi gidemedim işte çocuğumu düşündüm görüşme felan grusmediler knusmadada ilerlemediler yani yeni tanışan erkekle kız gibi zaten bunlarla avuttum kendimi cok af diledi affettrmeye çalıştı kendini gidemedim işte böyle bişey nasıl söylenir bilemedim
Byle bişey yaptığına bn bile inanamadm cnku öyle biri değildi aklımın ucundan geçmediona gre çok basit ama kızla knustu sadece dertlesmis kızın derdini dinlemiş bu aldatma sayilmiyo yani ona gre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?