Unutamiyorum

Sonbaharimhep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
608
215
33
Hatirlayanlar vardir gecen bi post acmistim.yaklasik 3 hafta once kurtaj oldum .unutamiyorum aklimdan hic cikmiyor cok pismanim 😢😢 Allahim nasil gececek bu acı gozyaslarim dinmiyor.surekli bebekle ilgili kurtajla ilgili yazilar okuyorum.kafam dagilsin diye temizlik yapiyorum temizlik yaparken bile aklimda hic cikmiyor 😢😢bugun sabah midem bulandi acaba duruyor mu bebegim dusuncesi gelince mutlu oluyorum halbiki doktor ultrasonla bakti rahime tertemiz dedi 😢😢 hayattan umidi kesmis durumdayim tam iyi olmaya calisirken kurtaj geliyor aklima diyorum sen cok kotu bisey yaptin.artik zaten mutlu olamayacaksin.yedigim yemek degil resmen zehir yiyorum sanki cok cok kotu evlat acisi cekiyorum 😢😢 kendimden utaniyorum.dün SMA hastalari bebekleri gordum tv de .agladim diyorum sen kotu bi annesin sahip cikamadin bebegine kotu bi insansin insanlar evlatlari yasasin diye cirpiniyor sen ise evladini kendi elinle aldirdin 😢😢 unutkanliklarim cok var kizimin kiyafetlerini degistirdim gecen gun kirli sepetine atacagima cope atttim 😢😢 ocaga yag koydum yemek icin az daha yaniyormus tesadufen mutfaga girince farkkettim 😢😢 hep kurtaj gununu dusunuyorum kafamdaki sarhosluk uyusukluk hissi 😢😢 hala oyleyim ama biraz daha iyim zihin olarak.psikologa henuz gitmedim kucuk bi yerde oturuyorum ve de devlet hastanesine gelecek olan doktoru bekliyorum.dua kismina gelince dua ediyorim fakat rabbim beni niye affetsin ki diyorim 😢😢 sanki evimden bi kisi eksilmis gibi 😢😢 kizmiydi erkek miydi neydi kime benziyor du bilmiyorum ama muthis bi tanima hissi sanki yillardir benleymis de gitmis gibi ozluyorum onu 😢😢 benim kucuk hashas tanemmmm 😢😢
Nasil kiydim ben sana 😢😢

İstenmeyen gebeliklerde kürtaj sonrası depresyon, suçluluk hissi çok fazla görülüyormuş. Yaşadığınız duygu dalgalanmaları bana normal geldi ama daha da kötü hissederseniz bir psikoloğa gidin. Geçmiş olsun. Üzülmeyin siz kötü anne değilsiniz.

Doğması gerekseydi doğardı merak etmeyin nasip değilmiş kendininizi boş yere üzmeyin. Annemler beni aldırmak için gittiklerin de düşük iğnesi yapılmış düşmemişim daha sonra zaman geçincede aldıramamışlar. Bende geçen sene zorunlu kürtaj oldum ama olması gerekiyormuş demekki ben öğrendikten 3 gün sonra oldum annelik hissi çok güzelmiş. Daha sonrasında da düşük yaptım nasip değilmiş demekki . Kendininizi suçlamaktan vazgeçin lütfen.

Konuyu bilmiyorum. Zoraki bir kürtaj mıydı siz mi aldırmak istediniz. Ama her ne olursa olsun artık ağlamak faydasız, gideni getirmez. Olmuşla, ölmüşle çare yok.

Yani bu duygu durumu anlayamam tabi buradan ama kimse zorla sizi götürmemiştir. Böyle anlarda düşünerek karar verilmeli madem hatalarınızı sonuçlarından anormal derecede etkileniyorsunuz.
Daha fazla bişey demek istemiyorum anlamadan.
Ancak derhal psikolojik tedavi görün gidenin arkasından ağlarken var olan çocuğunuza nasıl bir travma yaşatıyorsunuz acaba.

Ya siz gerçekten devlet hastanesine gelecek psikoloğu bekleyecek durumda mısınız sizce ? Evde küçük çocuğunuz var Allah aşkına ne demek yağı ocakta unutmak , kirli sepeti yerine çöpe atmak . Sizinle birlikte tedavinizi erteleyen , siz tedavi olmadan sizinle sevişip korunmayan, siz böyle bir bunalımdayım tedaviye zorlamayan kocanızın da aklına tüküreyim! Daha neyi bekliyorsunuz? Gidin ailenizin yanına kaç para bir bilet ? Gerçekten çok ilginçsiniz. Evinizdeki o çocuğa da yazık edeceksiniz .

sıkıntı yaşamanız normal ama ocakta yağ unutup evdeki çocuğunuza zarar verecek şeyler yapmaya başlamanız sizin devlet hastanesine gelecek doktoru beklemeye zamanınız olmadığını gösteriyor.
burada konu açmanız size yardım değil aksine daha çok kaos sağlayabilir.
online çalışan bir çok psikolog var, araştırıp en azından bu şekilde bir an önce başlayın görüşmeye.

geçen konunda 1500 kere konuştuk ve sen devlet hastanesine gelecek doktoru bekliyorsun yapma.. ruh sağlığı çoğu şeyden çok daha önemli özellikle küçük bir bebeğin varken

Günahı sevabı kenarda dursun olan olmuş artık. Böyle davranmaya devam ederseniz kanlı canlı kocaman çocuğunuzu da mahvedeceksiniz. Allah korusun yangın çıksa çocuğunuza bi şey olsa ne yapacaksınız mesela? Malesef psikolog bekleyecek durumunuz yok sizin acilen psikiyatriste gidin bir şekilde.

Diğer konunuzu bilmiyorum ama istenmeyen gebelik sanırım. Acil yardım almanız gerekiyor. Devlet hastanesine doktor gelene kadar siz ruh sağlığınızdan olacaksınız.

Günahı sevabı kenarda dursun olan olmuş artık. Böyle davranmaya devam ederseniz kanlı canlı kocaman çocuğunuzu da mahvedeceksiniz. Allah korusun yangın çıksa çocuğunuza bi şey olsa ne yapacaksınız mesela? Malesef psikolog bekleyecek durumunuz yok sizin acilen psikiyatriste gidin bir şekilde.
Gidemiyorum pandemi var yoksa ailemin yanina gidecektim.esim asker benim izinler kapali beni birakamyorda

Back
X