unutamiyorum. ..

Öncelikle Rabbim yardimcin olsun,, ben bilmedigim icin soruyorum dogmusmuydu yoksa hamileyken mi kaybettiniz,, Sunu düsünün Verende Allah Alanda Allah sizin elinizde olan birsey degil yine verir Rabbim dua edin,, öbür dünyada size sefaatci olur insallah..

Evet malesef hayat devam ediyor.
Bende istiyorum ki eski ben olayım gözlerime yaşama sevinci yeniden gelsin . Sürekli dua ediyorum bebeğim için kendim için zamanlar duzelecek diyorum . Zaman buna da ilaç olur inşallah . Rabbim hiç kimseye yaşatmasin çok teşekkür ederim sizede ilgilendiginiz için .

rica ederim ama yardım alın bence ihtiyacınız var

Verende Allah alanda Allah.Daha güçlü olmalısınız.Bir daha çocuğunuz olabilir.Bunun için bile insan binlerce şükretmeli bence.Kendinizede eşinizede ruhsal açıdan eziyet etmeyin derim ben. :(

Fazla duygusalsiniz sanırım.ama umutsuzluğa gidecek kadar bi durum ortada yok.tabiki kötü bisey ama bebeği dogupta ölenler var.yıpratmayın kendinizi esinizle problemleribiz çıkar.allah yine basıp etsin insalla sağlıklı bi hamilelik

Ne denir bilmem ama benim annem 4 tane evladını kaybetmiş. Doğumdan sonra.

Eskiden bebek kaybetme oranı da oldukça yüksekti sanırım. Hastane imkanları, gelişmemiş sağlık olayları derken çevremde yaşı oldukça büyük olan insanların bir evlat kaybettiğini bilirim.

Zor bir durum ama bunu yasayan ne ilk ne de sonuncu kişi değilsiniz.
Dua edin.
Sürekli bu konu üzerine düsünmeyin.

Sonuçta sağlıklı ve genç insanlarsaniz bir tane daha olur.

Güzeller güzeli hanımlar , kadınlar gününuz kutlu olsun . :KK200:

Bilenler biliyor yakın zamanda bebegimi kaybettim , o günden beri yaşayan bir ölü gibi birsey oldum . Çok Üzülüyorum yemek yiyemiyorum su icemiyorum hayattan hiç keyif zevk almiyorum . Sürekli Ağlıyorum. Artık aglamaktan yüzümden yaralar çıktı. .
Bu olayı biraz atlatayim diye yurt dışına tatile gittim 1 hafta . O bir hafta bana 1 yıl gibi geldi orda da hiç keyf alamadım hep ağladım , evime dönmek istedim ama yine aynı . Eşim normal hayatına devam ediyor ama ben unutamiyorum hatta ona da çok kızıyorum sen bunu nasıl hemen atlattin diye ..
Ben ne yapabilirim lütfen bu durumu yaşayanlar varsa bana neler yapmam gerektiğini soylesinler gerçekten iyi hissedemiyorum kendimi .. sürekli bebek sesleri geliyor kulağıma, Ruyalarimda bebekler görüyorum .. psikolojim bozuldu ruh hastası olmaktan korkuyorum . .:KK12: Şimdiden çok teşekkür ederim.
Birincisi sakin dogsaydi da hasta olsaydi gibi seyler dusunme ooumsuz hikayelerden uzak dur. Sonraki gebeligin zehir oodum yasadim biliyorum ikincisi tekrar hamile kalmaya calis ancak ozaman gececek hazir degilim palavralarini kenara at asla hazir olamazsin unutma... iyive dibe vurduysan yukari cikmaktan baska caren yoktur.

:( Allah oyle takdir etmiş sabrini da verir mutlaka...bak bunu yasayan tek sen degilsin belki boyle düşünürsen yani ne diyeceğimi bilemedim gercekten simdi yanlis seyler yazip uzmek istemem seni. ..
Tekrar gebe olursun bebeğini tez zamanda kucağına alirsin tesellin olur inşallah. ..

Canım öncelikle çok etkilendim. Ne denir onu da bilemedim. Sadece olumsuz durumlardan bir süre uzak durmaya çalış. Düşünerek kendini daha fazla yıpratma. Rabbim inşaallah sağlıkla bir bebek nasip etsin. Sen moralini yüksek tut ki gelecek bebiş mutlu ve huzurlu gelsin.

Back
X