Unutkanlığım bu aralar utandırıyor

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Merhaba hanımlar
Dert değil fakat üzüldüğüm bir durum bugünlerde yaşadığım...
Ben doktora öğrencisiyim ve asistanlık yapıyorum
Bulunduğum üniversitenin en çalışkan hocası diyebileceğim bir hocayla çalışıyorum...
Hocam kibar bir insandır
Hani ben öğrencisi olmama rağmen Pink Hanım diye hitap eder
Ama ben iki gündür hocanın asiste ettiğim derslerini unutuyorum
Hoca ders arasında arayıp Nerdesin, derse gelmedin Pink Hanım diyor
Bende her defasında şaşkınlıkla ne dersi hocam diyorum :rolleyes:
Utandım bugün iyice, telefonda aaa hocam bugünlerde ne oluyor bana dedim ?:skandal:
Yani saçmaladım...
Sonra ders sonunda da gittim ama hiç bir açıklama yapmadım :KK14:
Yapmalımıydım ki dün kusura bakmayın hocam demiştim ama
Bunu bile demeye utanıyorum bugün
:confused:
Olmamış gibi davranmak nasıl olur ki?

Merhaba hanımlar
Bulunduğum üniversitenin en çalışkan hocası diyebileceğim bir hocayla çalışıyorum...
Hocam kibar bir insandır
Utandım bugün iyice, telefonda aaa hocam bugünlerde ne oluyor bana dedim ?:skandal:
Yani saçmaladım...
Doktora gidip kan tahlili yaptırın tiroid,b12,kansızlık ve diğer değerlere baktırın.

Merhaba hanımlar
Hocam kibar bir insandır
Yani saçmaladım...
Olmamış gibi davranmak pişkinlik olarak görülebilir

B12 vitamini eksik olabilir. Kafanız aşırı meşgulse bu da unutkanlığa yol açabilir. Ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum. Not defteri ya da sık sık post itleri kullanıyorum. Mühim konuları not edin bence.

Cok yogun dönemlerde olabiliyor. Telefonunuzun hatirlatmalarini kullanabilirsiniz. Bende is yerinde iken yöneticime karsi böyle mahcubiyetler yasiyordum.

Doktora gidip kan tahlili yaptırın tiroid,b12,kansızlık ve diğer değerlere baktırın.

B12 vitamini eksik olabilir. Kafanız aşırı meşgulse bu da unutkanlığa yol açabilir. Ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum. Not defteri ya da sık sık post itleri kullanıyorum. Mühim konuları not edin bence.
Doktora gitmiştim
Bir tek D vitamini eksikliği çıkmıştı onada takviye de bulunmuştu

Doktora gitmiştim
Bir tek D vitamini eksikliği çıkmıştı onada takviye de bulunmuştu
Ben de yeni gittim. Troit, b12, d3 testleri yapıldı ve sadece d3 eksik çıktı. Kaç ampül vermişti size? Bana 4 ampül verdi henüz bitirmedim. Acaba D vitamini de etki ediyor mudur? Bence meşguliyet nedeniyle oluyor. Benim beynim sürekli düşünür. Uyurken bile düşünüyorum. Unutkanlığımın sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.

Merhaba hanımlar
Hocam kibar bir insandır
Yani saçmaladım...
Unutkanlık seni utandırıyorsa pinkcim ben yerin dibine girmeliyim o zaman:( unutkanlığım o kadar çoğaldı ki bu yaşıma kadar ağzıma sürmediğim balığı yemeyi planlıyorum ( gerçi hala plan aşamasında ya neyse ) can sıkıntısından aöl e yazıldım sırf bu yüzden gitmekten caydım

Ben de yeni gittim. Troit, b12, d3 testleri yapıldı ve sadece d3 eksik çıktı. Kaç ampül vermişti size? Bana 4 ampül verdi henüz bitirmedim. Acaba D vitamini de etki ediyor mudur? Bence meşguliyet nedeniyle oluyor. Benim beynim sürekli düşünür. Uyurken bile düşünüyorum. Unutkanlığımın sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
Bende çok sinir stres vardı
Yorgunluk aşırı biçimde
Bana da 4 ampül verdi
Kullandıktan sonra rahatım
O ani gelen sinirim geçti en azından

evet tuhaf bir durum ama ne diyeceği mi bilemedim
Telefonda hocaya sordum zaten saçma sapan hocam bugünlerde bana ne oluyor diye:mad:
Eminim hocada zaman zaman bu gibi durumlar yaşamıştır bunu uygun bir dille çözüme odaklı anlatırsınız anlayacağını düşünüyorum

gidin dersten sonra

buraya yazdığınız gibi hocaya da deyin yani siz beni ben sizi bilirsiniz titizizdir işimizde ama bu dönem birden böyle oldu

bundan sonra dersleri telefonuma alarm olarak işledim vs vs diye sohbet edin

belki de kafan bir şeyle meşguldür

geçen gün eşim yol kapalı idi bizim eve başka nereden gidebiliriz diye sordu

evde 3 yılı aşkın süredir oturuyoruz ve bu geldiğimiz yol yeni açıldı; o eskiden burayı kullanmaz diğer yolu kullanırdı ki 6 yaşındaki oğlum tarif etti

yani insanın beyni çok meşgul olunca evin yolunu bile unutabiliyor

Hiç bir şey olmamış gibi değil de şöyle derdim ben olsam:

"Hocam, çok özür dilerim, 2 gündür olanlar için. İnanın ben de kendimi tanıyamıyorum. Haklı bir sebebim yok, çok mahcubum o yüzden. Ama bundan sonra tekrar etmemesi için elimden geleni yapacağım".

Telefona hatırlatma yazmak benim işimi görmüyor, benim çantamdan ayırmadığım ajandam var. Her gece yatmadan bakıyorum. Boş bir hafta ise Pazar akşamından bakıyorum. Zaten işte de hep masamda, önümüzdeki hafta ne var şimdiden aklımda. Onunla ilgili bir alışveriş ya da başka tür hazırlık yapmak gerekiyorsa da önceden kendimi hazırlayabiliyorum. Telefon ajandası bana karışık geliyor, alarmlar çalıyor, unutuyorum.

gidin dersten sonra

buraya yazdığınız gibi hocaya da deyin yani siz beni ben sizi bilirsiniz titizizdir işimizde ama bu dönem birden böyle oldu

bundan sonra dersleri telefonuma alarm olarak işledim vs vs diye sohbet edin

belki de kafan bir şeyle meşguldür

geçen gün eşim yol kapalı idi bizim eve başka nereden gidebiliriz diye sordu

evde 3 yılı aşkın süredir oturuyoruz ve bu geldiğimiz yol yeni açıldı; o eskiden burayı kullanmaz diğer yolu kullanırdı ki 6 yaşındaki oğlum tarif etti

yani insanın beyni çok meşgul olunca evin yolunu bile unutabiliyor
Aslında keyfim yerinde ama
Bir kaç aya çok önemli bir sınavım var o meşgul ediyor galiba

olmamaış gibi davranma bence.. kusura bakmayın bu ara çok unutkanım, kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum diye söyle bence..

Bende çok sinir stres vardı
Yorgunluk aşırı biçimde
Bana da 4 ampül verdi
Kullandıktan sonra rahatım
O ani gelen sinirim geçti en azından

Aaa süpermiş. Ben de aynı çok sinirleniyorum. Aşırı stres... Ben 1 ampül kullandım henüz. Çok sevindim umarım bana da etki eder. Çok büyük geçmiş olsun size de. İnsanın hafızasının ihanet etmesi çok kötü oluyor. Dediğim gibi şimdilik not tutmak bize fayda sağlayabilir ama iyice araştırtmamız gerekecek. Sevgiler....

Kesinlikle açıklama yapmalısın
Bende aynı durumdaydım şu iki gündür toparladım kendimi biraz

Back
X