Unutkanlığım bu aralar utandırıyor

Unutkanlık seni utandırıyorsa pinkcim ben yerin dibine girmeliyim o zaman:KK43: unutkanlığım o kadar çoğaldı ki bu yaşıma kadar ağzıma sürmediğim balığı yemeyi planlıyorum ( gerçi hala plan aşamasında ya neyse ) can sıkıntısından aöl e yazıldım sırf bu yüzden gitmekten caydım
Valla herhalde bir daha olursa böyle birşey ben yerin dibine değil magma ya kadar giderim herhalde ;)

Aaa süpermiş. Ben de aynı çok sinirleniyorum. Aşırı stres... Ben 1 ampül kullandım henüz. Çok sevindim umarım bana da etki eder. Çok büyük geçmiş olsun size de. İnsanın hafızasının ihanet etmesi çok kötü oluyor. Dediğim gibi şimdilik not tutmak bize fayda sağlayabilir ama iyice araştırtmamız gerekecek. Sevgiler....
Sağolun
Rabbim sizede tez zamanda şifa versin
Hey heyli hallerimiz bitsin ;)

Bende çok sinir stres vardı
Yorgunluk aşırı biçimde
Bana da 4 ampül verdi
Kullandıktan sonra rahatım
O ani gelen sinirim geçti en azından
Ya bende günlük çoğu şeyi unutuyorum.ogün komşuda çantamı unuttum yarı yoldan döndüm.hadi onuda geçtim isim unutuyorum.bazen kızımın adını söylerken bocalıyorum.anılarımı unutuyorun kardeşimle akrabalarımla bi araya gelince eski anılardan konuşuluyo ben hiç hatırlamıyorum.sanki karşımdaki yalan söylüyo öyle bişey olmamış gibi geliyo:(

daha önce de yazmıştınız yanlış mı hatırlıyorum tlf hatırlatması en iyi çözüm :kahve:

İşinizi savsaklamadan hakkıyla yapmanız gerekiyor Pink hanım. Biz 5 dakika geç kalsak soruşturma açarlar.

Back
X