unutkanlik, dikkat eksikligi off

hihihihi ayni ben!! sanki ben yazdim!

bende biri konu$urken dinlemiyorum ve sanki birden kendime geliyorum :((

birde ben derside dinlemek istemiyorum kalkip bir dolanmak istiyorum :((

Ne şekilde okuduğumu bir bilsen?
Anlık bir şey dikkat, en azından benim için.
O şansa anladığım şeyler de derslerim iyi olabiliyordu, ama genel anlamda sıkıntı yaşadığım için diğerleri için aynı şeyleri diyemeyeceğim.
Özellikle kendini verememe durumu, odaklanamıyordum bir türlü.
Aklım hep başka şeylere gidiyordu. :ssz:

selam kizlar, Allah ba$ka dert vermesin diyip konuya giriyorum

Bana bu yil ne oldu bilmiyorum ama, unutkanlik ba$ladi, nasil anlatsam, mesela kapiyi kapatmayi ocagin altini söndürmeyi falan unutmuyorum ama en son hangi kitabi okudugumu, özelliklede derslerde en son hangi konuyu i$ledigimizi, falan

mesela bir kiyafet alirim, arkada$lar sorar kaça aldin diye söyleyemem unutmu$ olurum
bugün i$te ne yaptin derler $unu $unu yaptim derim ama detaylarini sorunca unutmu$ olurum

dikkat sorunuda ba$ladi malesef
birisi benle konu$unca hem onu dinliyorum hemde ba$ka bir$ey dü$ünüyorum, sonra kendime geliyorum tekrar dinlemeye ba$liyorum
ögretmen bir$ey anlatiyor ben yarisini anca dinleyebiliyorum
bir dersi ezberlemeye çali$iyorum tabi ne kadar çok çabaladigimi anlatamam haftalar öncesinden, sonra sinavdan iyi not alsam bile iki gün sonra o dersle ilgili bana biri bir soru sorsa sanki hiç o dersi i$lememi$ gibi hepsini unutmu$ oluyorum

bu durumdan biktim, acaba bildigini i$e yarayan bir vitamin falan varmi? sizce neden kaynaklanir? benim durumumda olanlar varmi?

bu arad ya$im sadece 25 :43::43:

milletçe kafamıza göre ilaç önermek gibi bir bağımlılığımız var bence.

canım bu anlattıkların (eğer tahlillerin de normalse) tek bir seepten olur. bu aralar aklını kurcalaya birşey vardır. Aklını boşaltmaya rahatlayacağın şeyler yapmaya çalış. düzelirsin.

b12 vitamin eksikliğide olabilir bi doktora gitmenizde fayda var :ssz: bendede vardı bı ara..

Back
X