- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Kesinlikle doktora gidin.
Unutkanlık ertelenmeye gelmez.
Bende bir zaman unutmaya başlamıştım ama sıkıntıdandı benim ki.
Kansızlık, b12 eksikliği var bende bazen öyle ki arkadaşlarla üniversiteden biri hakkında konuşurken o kimdi diyorum bilmeme rağmen hatırlamıyorum, tv izlerken hep beraber gülüyoruz sonra biz neye gülmüştük diyorum, mutfağa su almaya gidiyorum almadan geri dönüyorum gibi gibi... Bir kan değerlerine baktır mutlaka
Evet canım, doktora gitmem lazım artık.
Dikkatsizlik ve unutkanlık kabusum oldu
Ya bi de o kadar kafamda diyorum eve gidince şunu şunu yapıcam vs. O zaman da unutuyorum.
çok unutkan bir insanım özellikle yakın geçmişi unutuyorum ya da yakın geleceği..mesela 2 gün önce yaşadığım bir şeyi unutabiliyorum ya da yarın yapacağım bir işi.hamile kalınca doktor rutin testleri yaptırdı bir de baktık ki b12 eksikliğim varmış hatta ileri düzeyde..hemen haplara ve iğneye başladık.şimdi normale dönüyor değerlerim..
sakın ihmal etme,en yakın zamanda bir doktora git ama bak bu dediklerimizi de unutma sakın :)
Bende unutkanim.. bende biktim unuttum demekten bazen 1 dk oncesini bile unutabiliyorum,
Balik hapi aldim ama onuda hep icecem diyorum icmeyi unutuyorum
alzaymir filan olacagim diye korkuyorum ama adresleri isimleri filan unutmam pek :26:
sizin unuttuklarınız önemli şeyler doktora gıtmekte fayda var
bu arada dun evden çıkarken ıkıkere geri döndum ocağa bakmak için
geçende tatıle gıderken kradi kartını unumuştum yarım saatlık yoldan dönduk
yıne aynı yolculukta oğlumun oyuncakalrını unutmuştum busefer daha yakından dönduk yanı ancak 3.kez yola çıkabıldık
bende unutkanlık konusunda fena değilim bende doktora gıtsem ıyı olucak
bu arada eşimdende çok azar işittim6 saatlık yolda söylendı durdu bana
Aynen doktor hap verdi diyelim, hapı içmeyi de unutursak nolcakAyy çok güldüm
Ben de adrestir telefondur unutmam ama önemli şeyleri unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?