Unutkanlık mı, dikkatsizlik mi? Çözemedim kendimi :(

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.132
198
Merhabalar...
Sadece dertleşmek için açıyorum bu konuyu. Çok sıkıntılıyım.
Benim derdim unutkanlık
Bu ay sonu banka sınavına gircektim. Sınav parasını yatırdım, fakat internet üzerinden başvuru yapmayı unutmuşum. Haliyle başvuru süresi dolmuş. Param yandı.
Geçen gün de eşime işe giderken götürmesi için ekmek arası bişeyler yapmıştım. Adama boş ekmeği koymuşum
Ben artık 'unuttum' demek istemiyorum kimseye. Bıktım unutmaktan.
Dikkatsiz miyim, yoksa beceriksiz miyim, gamsız mıyım bilmiyorum Ama kurtulmak istiyorum bu durumdan.
Napmalı yım, benim durumumda olup düzelen var mı??

Kesinlikle doktora gidin.
Unutkanlık ertelenmeye gelmez.
Bende bir zaman unutmaya başlamıştım ama sıkıntıdandı benim ki.

Kansızlık, b12 eksikliği var bende bazen öyle ki arkadaşlarla üniversiteden biri hakkında konuşurken o kimdi diyorum bilmeme rağmen hatırlamıyorum, tv izlerken hep beraber gülüyoruz sonra biz neye gülmüştük diyorum, mutfağa su almaya gidiyorum almadan geri dönüyorum gibi gibi... Bir kan değerlerine baktır mutlaka

Evet canım, doktora gitmem lazım artık.
Dikkatsizlik ve unutkanlık kabusum oldu
Ya bi de o kadar kafamda diyorum eve gidince şunu şunu yapıcam vs. O zaman da unutuyorum.

Evet canım, doktora gitmem lazım artık.
Dikkatsizlik ve unutkanlık kabusum oldu
Ya bi de o kadar kafamda diyorum eve gidince şunu şunu yapıcam vs. O zaman da unutuyorum.

Bir de sürekli unuttuğunu aklına getirirsen beyin gerçekten unutmuş gibi yapabilir. Düşünmemeye çalış. Zihnin duru olması lazım ama işte hayat gayesi. İş, okul, ev bunalıyor insan. Belki benim gibi sadece vitamin eksikliğidir üzme kendini...

çok unutkan bir insanım özellikle yakın geçmişi unutuyorum ya da yakın geleceği..mesela 2 gün önce yaşadığım bir şeyi unutabiliyorum ya da yarın yapacağım bir işi.hamile kalınca doktor rutin testleri yaptırdı bir de baktık ki b12 eksikliğim varmış hatta ileri düzeyde..hemen haplara ve iğneye başladık.şimdi normale dönüyor değerlerim..

sakın ihmal etme,en yakın zamanda bir doktora git ama bak bu dediklerimizi de unutma sakın :)

Hiç şakası yok her an unutabilirim
Bende zaten kansızlık var büyük ihtimal. B12 hapları eşim içer ama ben kötü kokuyor diye hiç içmem
Doktora gideyim de o yazsın bana bişeyler

Bende unutkanim.. bende biktim unuttum demekten bazen 1 dk oncesini bile unutabiliyorum,
Balik hapi aldim ama onuda hep icecem diyorum icmeyi unutuyorum
alzaymir filan olacagim diye korkuyorum ama adresleri isimleri filan unutmam pek :26:

sizin unuttuklarınız önemli şeyler doktora gıtmekte fayda var

bu arada dun evden çıkarken ıkıkere geri döndum ocağa bakmak için

geçende tatıle gıderken kradi kartını unumuştum yarım saatlık yoldan dönduk

yıne aynı yolculukta oğlumun oyuncakalrını unutmuştum busefer daha yakından dönduk yanı ancak 3.kez yola çıkabıldık

bende unutkanlık konusunda fena değilim bende doktora gıtsem ıyı olucak

bu arada eşimdende çok azar işittim 6 saatlık yolda söylendı durdu bana

Son düzenleme:
Bende unutkanim.. bende biktim unuttum demekten bazen 1 dk oncesini bile unutabiliyorum,
Balik hapi aldim ama onuda hep icecem diyorum icmeyi unutuyorum
alzaymir filan olacagim diye korkuyorum ama adresleri isimleri filan unutmam pek :26:

Aynen doktor hap verdi diyelim, hapı içmeyi de unutursak nolcak Ayy çok güldüm
Ben de adrestir telefondur unutmam ama önemli şeyleri unutuyorum.

Amanın, ben de geçende Şile'ye giderken kapının üstünde anahtarı unuttuğumu zannettim plajda aklıma geldi Ama tabi eve gidene kadar zehir oldu günüm. Unutmamışım tabi ki arabada çantamdaymış.
Bi gün öyle bişey yapmayı unutcam ki bana çok zararı olcak diye korkuyorum
Eşim ilk zamanlar pek takmıyordu fakat bu olaylar çoğalınca o da bana ceviz, meyve falan aldı. Ama ben onları da yiyemiyorum Meyve pek sevmem zaten.

Aynen doktor hap verdi diyelim, hapı içmeyi de unutursak nolcak Ayy çok güldüm
Ben de adrestir telefondur unutmam ama önemli şeyleri unutuyorum.

Demin sana yazarken aklimdaydi bak icecektim yine unuttum simdi unutmadan gidip iceyim

Merhaba unutkanlığın halen devam ediyorsa bu tarifi dene derim.
1 tatlı kaşığı biberiye
1 tatlı kaşığı yeşil çay
1 çubuk tarçın
250 cc Kaynar Su
Tüm bitkiler cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk demlenmesi beklenir. Günde 4 fincan içebilirsiniz. KAYNAK: İLAÇSIZ YAŞAM Kitabı dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…