Tiroid,kansızlık,şeker ve diğer vitaminlere bakıldı mı?Ya kizlar ven cok unutkanim benim gibi olan varmi gunde 4.5 kere evin icinde telefonumu nereye koydugumu unutur ararim diyelim hastaneye gidicem randevu gununu unuturum su siparis etcem unuturum dun ayakkabi aldik bi yerde otururken posedi koy unut orda ayakkabiyami yanayim safligimami bilmiyom hic giymeden gitti ayakkabi ya niye boyleyim ben esimde artik laf ediyo arkani toplamaktan skldim cocuk gibi diye napmam lazim ki b12 falan da baktirdim normal cikti herseyi unutuyorum yakinda kendimi unutcam bi yerde durum tamda bu kadar vahim
Tiroidlerinize baktırdınız mıYa kizlar ven cok unutkanim benim gibi olan varmi gunde 4.5 kere evin icinde telefonumu nereye koydugumu unutur ararim diyelim hastaneye gidicem randevu gununu unuturum su siparis etcem unuturum dun ayakkabi aldik bi yerde otururken posedi koy unut orda ayakkabiyami yanayim safligimami bilmiyom hic giymeden gitti ayakkabi ya niye boyleyim ben esimde artik laf ediyo arkani toplamaktan skldim cocuk gibi diye napmam lazim ki b12 falan da baktirdim normal cikti herseyi unutuyorum yakinda kendimi unutcam bi yerde durum tamda bu kadar vahim
Kansizlik var ama ust duzeyde deyil hamilelikte baktirdim hepsine normal cikti esimin telfon numarasida benimkide son 4 hanesi ayni rakamlardan olusuyo o kadar basit ki numara unutuyorum amaTiroid,kansızlık,şeker ve diğer vitaminlere bakıldı mı?
Tekrar baktırın o zaman tiroid de unutkanlık yapar.Kansizlik var ama ust duzeyde deyil hamilelikte baktirdim hepsine normal cikti esimin telfon numarasida benimkide son 4 hanesi ayni rakamlardan olusuyo o kadar basit ki numara unutuyorum ama
Hep boyle degildim 3 senedir falan var dogumdan sonra iyice artti amaKanda hersey normal ve cok moraliniz bozuk degilse gamsizliktan olmasin sizinki hepmi boyleydiniz.
Gecmis olsun diyeyim. Bir kiz ogrencim var okula terlikle geliyor unutup. Bi kere alt pjamasiyla gelmisti 3. Sinifta. O aklima geldi.Ya kizlar ven cok unutkanim benim gibi olan varmi gunde 4.5 kere evin icinde telefonumu nereye koydugumu unutur ararim diyelim hastaneye gidicem randevu gununu unuturum su siparis etcem unuturum dun ayakkabi aldik bi yerde otururken posedi koy unut orda ayakkabiyami yanayim safligimami bilmiyom hic giymeden gitti ayakkabi ya niye boyleyim ben esimde artik laf ediyo arkani toplamaktan skldim cocuk gibi diye napmam lazim ki b12 falan da baktirdim normal cikti herseyi unutuyorum yakinda kendimi unutcam bi yerde durum tamda bu kadar vahim
Ayni iste diyelim biseyi koyuyorum unutmamak icin bide gozumun onunde bi yere koyuyorum saatlerce ariyorum bulamiyorumal benden de o kadar :) telefonu kredi kartını anahtarımı koyduğum yerden saniye geçmeden unutuyorum deli dana gibi arıyorum dakikalarca belki saatlerce. kapıyı kilitledim mi suyu kapattım mı unutuyorum. hatta biriyle kavga ediyorum kavga sebebini unutuyorum bikaç gün sonra. ve hatırlamaya zorladıkça kendimi herşey daha çok karışıyor. Eşim sürekli benide uyarıyor çok dikkatsizsin diye ama dikkat etsem de olmuyor.
Ya bi seferinde sudyenimi takmayi unutmusum ya varmi boyle biseyGecmis olsun diyeyim. Bir kiz ogrencim var okula terlikle geliyor unutup. Bi kere alt pjamasiyla gelmisti 3. Sinifta. O aklima geldi.
Evet bebekten sonra iyice artti valla napcami bilmiyorum yabebek var mı? doğum sonrası bende de oldu ve hala devam ediyor. gıcık oluyorum...telefon anahtar cüzdan herşeyi unutuyorum. artık iki kez kontrol ediyorum bazı şeyleri hatta 3-4
Nasil getirmisti ki cok sevindim senin adina cok zor bisey yaPsikolojik olabilir ben by yüzden mr bile çektirdim ama bişey çıkmadı psikolojik dedi doktor psikiyatriye gönderdi gitmedim. Çünkü benim aptal patronum beni bu halr getirmişti ve işi bıraktım düzeldim çok şükür. Nörologa gidebilirsin
Akil cocukta oldugu icin muhtemelen.Heryere notlar yazarak dikkatinizi toplamaya calisin ve o notlari gordugunuz an yapin ertelemeyin.Hep boyle degildim 3 senedir falan var dogumdan sonra iyice artti ama
Cocuktan once de vardi ama bu kadar abartili deyildi telefon numaralari daha once yuz kere yaptigim yemeklerin yapilisi cuzdan anahtar tel herseyi unutuyorum kardesim tek yapilacak isleri deyil kiAkil cocukta oldugu icin muhtemelen.Heryere notlar yazarak dikkatinizi toplamaya calisin ve o notlari gordugunuz an yapin ertelemeyin.
Sizin kadar olmasada bendede var unutkanlik ama hep ayni yere yazarsaniz zamanla gormuyorsunuz o yazilanlarida yerlerini degistirin aradaCocuktan once de vardi ama bu kadar abartili deyildi telefon numaralari daha once yuz kere yaptigim yemeklerin yapilisi cuzdan anahtar tel herseyi unutuyorum kardesim tek yapilacak isleri deyil kiama genede biraz da olsa ise yarar belki buzdolabinin ustune gun icinde yapilacaklari yazayim boyle boyle gecer belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?