Unutmak hatırlamaktan daha zor

MorDeSen

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
87
54
18
O kadar doluyumki.. yaptıklarını unutamıyorum. Öfke doluyum. Sesini duymaya tahammülüm yok. Yüzünü görmek bile istemiyorum. Artık yaptıklarını kaldıracak, alttan alıcak halim yok. Bahaneler bahaneliğini yitirdi. Hele o gün yavrumun ağlaması gözümün önünden gitmiyor.. Gel görki mecburen görüyorum çünkü eşimin annesi. Biri anlatsa bana abartma Can'ım kimse bu kadar kötü olamaz derdim. Değilmiş, bu hayatta çok kötü insanlar var. Hem de üniversite mezunu, okumuş insan dersin. Eşim unut boşver diyor. Olmuyor yapamıyorum artık. 8 senedir yuttum yutucağımı.
Çok kötüyüm..

O kadar doluyumki.. yaptıklarını unutamıyorum. Öfke doluyum. Sesini duymaya tahammülüm yok. Yüzünü görmek bile istemiyorum. Artık yaptıklarını kaldıracak, alttan alıcak halim yok. Bahaneler bahaneliğini yitirdi. Hele o gün yavrumun ağlaması gözümün önünden gitmiyor.. Gel görki mecburen görüyorum çünkü eşimin annesi. Biri anlatsa bana abartma Can'ım kimse bu kadar kötü olamaz derdim. Değilmiş, bu hayatta çok kötü insanlar var. Hem de üniversite mezunu, okumuş insan dersin. Eşim unut boşver diyor. Olmuyor yapamıyorum artık. 8 senedir yuttum yutucağımı.
Çok kötüyüm..
okumuş cahillerde var. insanlıktan nasiplenmemiş kişiler. tabi ki eşimin annesi diye göz yummayacaksın.restini çekeceksin. benim annemde kaynanası ile çok kötü şeyler yaşadı. ona da asla mecbur değilsin kimse kimseyi sevmek zorunda değil. hayat da ondan ibaret değil. hayatını yaşa o hiç yokmuş gibi davran diyorum. sakın mutlu günlerini öyle bir insan yüzünden zehir etme. kafandan sil gitsin..

Eşin yanindaysa görüşme ya da sen de cektir ona cazgir ol biraz... kendini yıpratmaya degmez.

Kızlar doğru söylüyorsunuz da.. Artık dayanamıyorum. Eşimin de çok yanımda olduğu söylenemez. Hatta ben onda da hata payı buluyorum. Aramızın bu kadar kötü olmasında payı büyük. Bir kere annemdir yapar hee dememeliydi ben annem niye annemin yüzüne telefon kapatıyor dediğimde. Öyle paracı talepkar bir insan da değilim, ailem böyle yetiştirdi. Yapılanı bile boşver kızım alttan al falan derler deli ederler beni. Hatalıysa söyle karşındakine kibarca yapmasın bir daha uyar yani. Fazla pasifler fazla iyiler annem babam. Hal böyle olunca eşimin annesi " ben kendi kınama bile gitmedim gelmez bizden de kimse" diyip İnsanın yüzüne telefon kapatıyor , nişana gelip yapılan organizasyona " bizim adetler şöyle böyle olmaz bence böyle yapalım" dominantlığı yapıyor, beğenmedim evi " ben çok beğendim oğlum tut burayı " diyor, evlendim evleneli özledik gelin diye diye haftanın 3-4 günü gittiğimiz ki bu sebeple çocuk bile istediğimiz zamandan 4 sene geç oldu, bebeğim oldu ay bu bizim olsun siz kendinize başka yapın diyor, bebeğim 2 aylıkken sütüm bol olmasına rağmen mama daha iyi diye diye beni üzüp her geldiğinde bebeğim uyuyor diye beş karış suratla oturuyor ki oğlum iki aylıkken ne ağlatmıştı beni ne moralimi bozmuştu, her oğlumu severken ağlatan ve ne güzel ağlıyor diyen şaka değil, say say bitmez en son oğlum alerji olmuş makyajla öpmeyelim diye rica etmeme rağmen ki kalabalıktık şahittim çok telefon ederek çok afedersiniz ama kudurmuş kö... Gibi sen beni azarladın diye avaz avaz bağırıyor. Ben de bağırıyor yeteeeeeerrr diye sen naptığının farkında mısın diye. Bu sefer içimde tüm birikeni kusuyorum hayatımda ağlamadığım kadar çok ağladım o gün. Bebeğim de beni görüp ağladı. Kendimi durdurmaya çalıştım olmadı akıyor. Bir ara sütüm kesildi yok gelmiyor neyseki sonra emzirebildim. Tüm bu olanları unutamıyorum. Eşim mi gülüp geçiyordu iki üniversite mezunu insan bi anlaşamadınız diyordu. O gün güya konuşmaya gitti ne konuştular bilmiyorum. Ya bu kadın yok kadın kırkına geldimi bozdurup iki yirmilik yapacaksın derdi bana daha ilk tanışmada. herhalde 10 15 defa tekrarladı kadınlar fettandır erkekler masum saf. Oğlum et yer al sana ot da derdi gülüp geçtiM ama bu ne yaa. Bir insan bir anne bu kadar zalim kötü olamaz yaa. eşim bitti artık unut diyo şimdi bana sanki olanlar ona oldu. Hafızamı mı sildirsem acaba onunla ilgili anıları falan ne dersiniz;) hafta sonu yine görüceğim şimdi, rahatsız oluyorum keşke görüşmesek. Eşim bir ara oğlanı alıp götüreyim dedi kabul etmedim daha memede çocuk nereye götürüyor .. Herkesin bir derdi var benimki de bu.

Back
X