- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
7 ay önce eşimden ayrıldım çok zor bir süreç geçirdim halada iyi değilim, ağlama krizleri geçiriyorum ara, ara ona karşı öfke doluyum ama özlüyorum da ve kıskanıyorum elimde değil tüm bunları kendi içimde yaşıyorum, aileme arkadaşlarıma yansıtmıyorum ama insan biraz anlayışlı olur, kendi annem bile elime telefonu alsam onunla mı konuşuyorsun diye soruyor her, hafta bunun tartışması vr, güzelliklede anlattım kızdım bağırdımda neden ben onunla konuşayım diye yok olmuyor evde sürekli onun adı geçiyor açmayın konusunu diyorum o kendi hayatına döndü siz beni neden hala onunla yiyorsunuz anlayan yok, keyifli bir konu değil üstüne konuşmak istemiyorum işte, her sokağa çıktığımda illa ki biri sorucak kocan seni arıyor mu? nerden benim kocam oluyor o, ne kocalık yaptı ki, birkaç defa ilişkiye girdiğimiz insana denilirse evet kocaydı, insanlar sordukça üzülüyorum ya alıp başımı gidesim var beni kimsenin tanımadığı bir yere ama onuda yapamam içimdeki duygular beni yoruyor kaldıramıyorum ne zaman, nasıl geçicek bu psikoloji hiç bilmiyorum bu kadar haksızlığı sindiremiyorum