Unutmaya çalıştıkça hep aynı konu açılıyor

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
7 ay önce eşimden ayrıldım çok zor bir süreç geçirdim halada iyi değilim, ağlama krizleri geçiriyorum ara, ara ona karşı öfke doluyum ama özlüyorum da ve kıskanıyorum elimde değil tüm bunları kendi içimde yaşıyorum, aileme arkadaşlarıma yansıtmıyorum ama insan biraz anlayışlı olur, kendi annem bile elime telefonu alsam onunla mı konuşuyorsun diye soruyor her, hafta bunun tartışması vr, güzelliklede anlattım kızdım bağırdımda neden ben onunla konuşayım diye yok olmuyor evde sürekli onun adı geçiyor açmayın konusunu diyorum o kendi hayatına döndü siz beni neden hala onunla yiyorsunuz anlayan yok, keyifli bir konu değil üstüne konuşmak istemiyorum işte, her sokağa çıktığımda illa ki biri sorucak kocan seni arıyor mu? nerden benim kocam oluyor o, ne kocalık yaptı ki, birkaç defa ilişkiye girdiğimiz insana denilirse evet kocaydı, insanlar sordukça üzülüyorum ya alıp başımı gidesim var beni kimsenin tanımadığı bir yere ama onuda yapamam içimdeki duygular beni yoruyor kaldıramıyorum ne zaman, nasıl geçicek bu psikoloji hiç bilmiyorum bu kadar haksızlığı sindiremiyorum :(

Annenin derdi ne acaba onla konuşuyorsun diyor hayret bosanmisiniz herşey bitmiş bu lafta denmez

Gidiceginiz biryer varmı yada böyle özgürlük diyeyim

Ama geçicek hiç bir acı kalmaz sadece kendinizi üzen kişilerden uzak tutun

7 ay önce eşimden ayrıldım çok zor bir süreç geçirdim halada iyi değilim, ağlama krizleri geçiriyorum ara, ara ona karşı öfke doluyum ama özlüyorum da ve kıskanıyorum elimde değil tüm bunları kendi içimde yaşıyorum, aileme arkadaşlarıma yansıtmıyorum ama insan biraz anlayışlı olur, kendi annem bile elime telefonu alsam onunla mı konuşuyorsun diye soruyor her, hafta bunun tartışması vr, güzelliklede anlattım kızdım bağırdımda neden ben onunla konuşayım diye yok olmuyor evde sürekli onun adı geçiyor açmayın konusunu diyorum o kendi hayatına döndü siz beni neden hala onunla yiyorsunuz anlayan yok, keyifli bir konu değil üstüne konuşmak istemiyorum işte, her sokağa çıktığımda illa ki biri sorucak kocan seni arıyor mu? nerden benim kocam oluyor o, ne kocalık yaptı ki, birkaç defa ilişkiye girdiğimiz insana denilirse evet kocaydı, insanlar sordukça üzülüyorum ya alıp başımı gidesim var beni kimsenin tanımadığı bir yere ama onuda yapamam içimdeki duygular beni yoruyor kaldıramıyorum ne zaman, nasıl geçicek bu psikoloji hiç bilmiyorum bu kadar haksızlığı sindiremiyorum :KK43:

öncelikle iyi bi psikologtan muhakkak yardım almalısın.

ayrıca da eğer çalışıyorsan kendi ayaklarının üzerinde durabilmek adın yaşadığın çevreden uzak kendine ayrı bir ev kurmalısın.

bu şekilde daha çabuk toparlar ve akıl sağlığını korursun..

Annenin derdi ne acaba onla konuşuyorsun diyor hayret bosanmisiniz herşey bitmiş bu lafta denmez

Gidiceginiz biryer varmı yada böyle özgürlük diyeyim

Ama geçicek hiç bir acı kalmaz sadece kendinizi üzen kişilerden uzak tutun
Oda istemiyormuş onunla görüşüp konuşmamı ama her fırsatta hep bir muhabbeti açılıyor gidebiliceğim bir yer yok malesef ailem çok kuralcı

Endişeleniyor demek ki korkuyor kadın aynı şeyleri yaşatır diye.
Siz konuşun güzelce geçecek hepsi daha güzel günler bizi bekliyor diyin

Nişanlıydık bahar da evlendik sonbaharda ayrıldık kısa sürdü.
Geçmiş olsun öncelikle çok zor bir durum benim kardeşimde şuan ayrılmak üzere inanın bunu yazarken burnum sızlıyor yaşayanlar ne yapsın kardeşime soramıyorum bile üzülür diye 13 senelik evlilik. Sizinki çok kısa sürmüş Allah yardımcınız olsun

Bizim topluma boşanma eğitimi verilmeli.
Yaldır yaldır evleniyoruz.
Konu boşanmaya gelince bir inkar durumu oluşuyor.
Kimse kabul etmek istemiyor.
Baya inkar psikolojisi.
Yahu çıkıp yollara boşanmak normal diye çığlık atasım geliyor.
Yemek yemek, çiş yapmak, tv izlemek gibi normal ve sıradan.
Düşün artık şu insanların medeni durumlarından ya..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun öncelikle çok zor bir durum benim kardeşimde şuan ayrılmak üzere inanın bunu yazarken burnum sızlıyor yaşayanlar ne yapsın kardeşime soramıyorum bile üzülür diye 13 senelik evlilik. Sizinki çok kısa sürmüş Allah yardımcınız olsun
Tesekkur ederim sagolun

Bakın siz hala özlüyorum diyorsunuz ve anneniz bunu hissediyordur . Annenize gösterin bak anne numarasını siliyorum, ordan burdan çıkarıyorum , üzülüyorum sen böyle yaptıkça deyin . Sonrasında eğer bu şekilde üstüme gelmeye devam ederseniz iyice bunalıma girerim deyin .

Bizim topluma boşanma eğitimi verilmeli.
Yaldır yaldır evleniyoruz.
Konu boşanmaya gelince bir inkar durumu oluşuyor.
Kimse kabul etmek istemiyor.
Baya inkar psikolojisi.
Yahu çıkıp yollara boşanmak normal diye Çığlık atasım geliyor.
Yemek yemek, çiş yapmak, tv izlemek gibi normal ve sıradan.
Düşün artık şu insanların medeni durumlarından ya..
Yani hiç insan halinden anlamıyorlar en yakın arkadaşım bile bir imalı konuşuyor sanki sevinmişler gibi

Yani hiç insan halinden anlamıyorlar en yakın arkadaşım bile bir imalı konuşuyor sanki sevinmişler gibi

Allah yardımcınız olsun.
Siz içinizde bunu normalleştirdikçe herşey kolaylıycak.
Onları da duymaz hale geleceksiniz.
Birazcık zaman sadece.
Musmutlu olun inşallah 🍀

Bakın siz hala özlüyorum diyorsunuz ve anneniz bunu hissediyordur . Annenize gösterin bak anne numarasını siliyorum, ordan burdan çıkarıyorum , üzülüyorum sen böyle yaptıkça deyin . Sonrasında eğer bu şekilde üstüme gelmeye devam ederseniz iyice bunalıma girerim deyin .
Numarasını sildim biliyor ben hattımı bile değiştirdim ama bir şekilde konu hep aynı yere geliyor belki de evet bir anne olarak çok haklı ama ben hiç bişy olmamış gibi yoluma devam etmek istiyorum unutmak istiyorum.

Back
X