Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kararlılık, kendinden eminlik-güven.. Bu herşeyi çözer.
tabikide bu sorunun cevabı zaman.
insanlar eslerınden yada sevgılılerınden ayrıldıkları zaman asla kotu yanları kavgalarınız aklıla gelmezmıs hep ıyı taraflar ay suraya gıtmısık bana bunu almıstı.dusun cafeye gıtmıssınız orda kavga etmıssınız asla kavga kısmını hatırlamıyormusuz ve sadece cafeye gıttıgmız aklımıza gelıyor.
Kendi yöntemimden bahsedeyim; hayatımda yaşadığım olumsuz konu ne olursa olsun bu konunun eksilerini bana görerek tekrar hatırlatacak bir metin yada maddeler yazarım(bir çeşit bireysel sorunlar raporu gibi) maddelerin yada metnin altına prensiplerim başlığı altında bundan sonra neler yapmam gerektiğini yazarım.2-3 gün kadar bu metni okurum sonra yok ederim ve sorunlar yok olur unuturum.Ancak prensiplerim ve yapmam gerekenler hep aklımda kalır,kararlı davranırım,kararsın kalırsam kendime ve prensiplerime aykırı davrandığımı düşünüp üzülmek istemem.Üzüntülerin etkisini kısa tutmaya çalışırım yaşam çok üzülecek kadar uzun değil diye düşünüyorum.Sadece kendine güven ve değer ver unutman kolay olacak :)
Yani eğer bir karar veriyorsan bu kararın doğur olduğuna inanacak insan.Ve kendine güvenerek yoluna devam edecek.
Kim çıkarsa çıksın vazgeçmeyecek kararından.. Ayrıca kendine güven pozitiflik verdiği için karşınızdakilerde bunu hissediyor.
neden ondan nefret etmek istiyorsun neden ayrilmak istiyorsun, eger sebebler seni bu karara sürüklüyorsa zaten YÖNTEME gerek kalmazki, demekki o kisi sana iyi gelmiyor, seni mutlu edemiyor, böyle birisiylede hayat gecmez...
ha eger cevap veriyorsan zaten kendi verdigin kararindan hic bir zaman emin olmamissin demektir... kimsenin seni üzmesine izin verme, gereksiz insanlari hayatinda yer verme, zaman sana verdigin kararin dogru oldugunu gösterecektir zaten..
kesinlikle kararlı olmak gerekir.
seni mutsuz ettiği üzdüğü anları düşün.
ve de sabretmek çok öenmli. iyi olacağına onu unutabileceğine inan. zaman ver kendini. hiçbir şey ha diyince olmaz. unutmakta aynı şekilde.
hayatın hep güzel olduğuna inanelbette acı da çekmek gerekir. ayrılık acısız olmaz. ama 'unutamam, ondan başkası olmaz, onsuz ölürüm' falan deme.
herşey geçiyor. kimlerkimleri unutmuştur böyle düşün.
gerisini zaman bırak.
inanç diyosunn yaniaslında haklısın. bunu hiç denememiştim
![]()
Sana ''beni unut'' dedigi ani hep aklina getir iğren tiksinnnnnn nefret et ondansonra da bunlarida yapma siradan bi insan olarak hatta acidigin biri olarak gör onu
hatta hic görme düsünme sayma
basaricam de basarrr